Wow!

Idag är de en dag in i historien!
Ringde min kära kille och kollade om han kunde ta en sväng och handla nåt gott till middag. Han skulle tänka på de och ringa tillbaka.
Så ringde han tillbaka och var väldigt hemlighetsfull och ville inte avslöja. Så jag undrade vad jag skulle duka fram, då sa han glas, tallrikar och en medelstor skål, inga bestick. Då började mina små grå arbeta som aldrig för och så tänkte ja, låte som de skulle kunna vara räkor. Men Hans gillar ju inte att köpa hem räkor och så. Så jag sa det men sa snabbt nä de kan de inte vara. Va? sa han först och sen sa han jo de är rätt. Jag blev helt mållös! min Hans har köpt räkor tills ikväll?!
Det var helt sant och han kom hem och jag blev så glad. Små saker i livet förgyller verkligen dagen!


Hade ju inget gott vitt vin men de gick lika bra med cider! för de hade han ju köpt för att vi inte hade nån hemma.
Älskar dig då himmla mycket älskling! tack för att du gjorde min kväll underbar!! *puss*

Senare på kvällen hade jag bjudit hem min kompis Maria, har inte sett henne sen vi var hos Bella och festa ;) .
Vi snacka lite och så såg vi en film på 5an.The In-Laws tror jag den hette med Michel Douglas och Ryan Reynolds. Rätt ok film och lite komedi i ;)

Näpp nu ska jag nana för jag ska upp och jobba imorgon med Sanna.
Natti natti

Aldrig mer på en fredag!

Jobbade ju idag och busa lite med Johanna ;) hihi slutade 15 idag så jag åkte hem och hämtade Alice på dagis.
Så vi åkte direkt till systemet. OMG! var ju snigel fart in till stan, sen var de ju KÖ på systemet, inte in då som tur va ;).
Jag är ju inte ofta på systemet får jag säga och jag får ångra bittert att jag åkte dit idag! men de gick ganska så fort och jag fick visa LEG *YAY* hihi, härligt och känna sig lite ung än fast än man har passerat gränsen med snart 5 år.. huga var gammal jag börjar bli :p hihi. Sen vet jag själv att de är inte lätt att se om någon är över 20 eller 18 för den delen.. har ju plockat några som är en bra bit över 25 ;p. Jag säger bara en sak, njut av de även om det kan vara irriterande. Ingen ide att bli sur för en sådan sak.


Detta lilla ska jag kalasa på imorgon, räcker gott och väl tycker jag :)

Tänkte jag skulle slänga upp bilder på de jag köpte i tisdags. Har stoppat i nya batterier i min lilla kamera ;)


Svart kjol, köpt på KappAhl


Svart top, köpt på Zara


Rosa top, köpt på KappAhl

Kan ju tillägga att jag köpte svart strumpebyxor på KappAhl med. Men de vill ni väl inte se? hihi

och så min linslus som jag busade med mitt i allt fotande ;)
<-- Den grå lille grejen där är snoddas ;)

Visst kom lille snoddas in i bliden som sitter på kameran :)

Fint va?

Det har gått två dagar nu..

Japp, hela två dagar sen jag skrev sist. Jag har haft blogg torka och inte vart på humör. Öken helt enkelt.
Sen har de inte funnits så mycket att skriva om. Jag har jobbat som vanligt och de har väl gått bra.


Alla räkningar blev dragna idag.. Det var ju inte så mycket över som jag hade hoppas på. Sen har jag inte fått tillbaka pengarna på de jag skickade tillbaka till Ellos.
Jag kom fram till att jag har nog inte råd att skaffa kort på friskis om jag ska bort på lördag och sen ha tjejkväll här nästa lördag.
Det är ju alla hjärtansdag lördagen efter de!! så typiskt. Jag vet inte hur jag ska få ihop de :( Ska här med inte köpa saker online utan gå i affärer som alltid så slipper man få en sur räkning efteråt.
Det är dyrt att leva! Jag har normalt alltid koll på mina penga, men som jag trodde att jag skulle få tillbaks pengar och de har ju inte hänt. Då blir de vilse i pankakan i min lilla ekonomi.

Ska ta och göra mig iordning så jag kan lämna Alice till dagis och sen åka och jobba. Slutar ju tidigt idag så får passa på att njuta ;)
Blir nog lite bus med Johanna på jobbet idag. Det räknar jag med iaf! ;p

kramar

YES!

Ringde min mamma imorses och fick med henne till Kungsis. Vi gick in och ut i affärer och jag hitta en snygg svart kjol och en snygg top men jag tyckte inte de gick ihop så bra så de blev ju att man kollade i fler butiker. Men efter en mat paus so hittade jag en snygg top på Zara så jag köpte den och så tog jag sen kjolen som jag hittade på Kappahl. Prövade kläderna när jag kom hem och de blev snyggt ihop. jag var lite orolig att de inte skulle se bra ut ihop men jag fick godkänt av Hans :) och mamma höll med. (Tur för dom) hihi
Hans körde oss till mamma sen och så var vi där medans han åkte ivåg för att hjälpa sin pappa. Vilket inte tog så lång tid, så han kom hem till mina föräldrar så vi stannade över på middag och sen såg vi på House. Alice var väldigt trött så hon somna brevid mig på soffan, så mysigt är de.
vad skönt och få snacka av sig lite med mamma, vad ett tag sedan vi hördes av.
Som vanligt kom de upp frågan om jag kunde höra efter om nån var intresserad av att får prova på Mary Kay's produkter. Det är innom hurdvård, smink och lite parfymer. Så ja är ni intressrad av att pröva på (det är gratis och inget köptvång) kan ni höra av er till mig. Lite kul att pröva på nåt nytt ;)

Snart dags att krama om kudden.
Natti natti

En till

Då var man ledig idag. Rätt skönt, fast jag sov dåligt inatt igen. Denna gången var jag uppe med Alice som skulle kissa och ha ett glas vatten. Vaknade med Hans mobil som låg ute i vardagsrummet där väckarklockan hade gått igång, var inte så störade var bara Chirstina Aguilera med Ain't no other man. Kort efter han steg upp och rusa ut i vardagsrummer stängt av den och smitit in i duschen, pep en annan väckarklocka den fick jag själv stänga av. Somnade om sen. Men vakna till när Hans smög in i sovrummet, men trött som jag var dröjde de inte förrän jag somnade.
Inte lätt att ta sovmorgon när man har en elvisp till dotter, hon flyger runt i lägenheten. Ändå kan hon sitta still och titta på barnprogram men hon sak alltid prata med sig själv högt och tydligt, enligt henne så pratar hon med gosedjuren. Alla ligger dock inne på hennes rum!!
Sen öppnar hon gärna dörren in tilll vårt sovrum för att kolla om mamma har vaknat än, tålamod är det ju inget hon har.
Jag fick brottom upp när jag hörde oväsen. Det var ju bara Alice som slängde sin adventskalender. Typiskt.

Igår myste jag lite med Alice innan hon skulle somna, vi låg i hennes säng. sen tog jag en bok och läste lite för henne.
Efter jag sa godnatt gick ja ut och kollade på CSI NY, gillar ju dom serierna ;)
Efter det så jag en dokumentär om en man som var hälten man häften träd. Han hade vårtor som växten ut från kroppen och såg ut trädrötter eller bark.
En amerikansk hudspecialist och doktor åkte för att ställa en diagnos på honom. Han hade aldrig sett nåt liknade och var facinerad och ville verkligen hjälpa honom. Hon tog prover på Dede som pacienten hette genom att ta loss några av hans vårtor. Sen åkte Doktorn tillbaka till Usa får att undersöka vårtorna han hade tagit loss. 2 månader skulle de ta, och under tiden var Dede och uppträde för folk. Han tjänade pengar på att se annorlunda ut tillsammans med andra människor som också såg annourlunda ut. De var de ända han kunde försörja sig på så var de hans utseende. Om de nu var bra eller inte vet jag inte, han såg så ledsen ut när alla bara stirrade på honom.

Men så fick han ett brev från Usa om att dom skulle kunna behandla hans vårtor. Men om han tog emot behandligen fick man inte veta i dokumentären.
Han hade även barn som han inte kunde ta hand om pga sin sjukdom, så hans syter tog hand om dom. Han var oroliga att hans barn skulle få denna sjukdom som han bar på men amerikanen kom fram till att dom bar inte på sjukdomen.
Dedes fru hade lämnat honom med barnen just pga hans sjukdom.
Jag vill minnas att jag läste om honom i Aftonbladet att han hade fått behandling och hans vårtor började avta.


Jaha..

Jo, vi kom iväg tillslut till kungsis hela lilla söta familjen. Hans ville han ny jacka så jag följde med snällt in och ut i affärer. Jag menar jag har ju inte problem med det, jag är ju tjej ;) Det var bara så typiskt just när han hitta en jacka så satt den konstigt på och så fanns de typ inte i midre stolek.
Vi gick in i alla affärer som har herrkläder och de var när vi kom in på Zara som han hitta en jacka han tyckte var okej. med lite över talining från mig och hon som jobbade där köpte han den tillslut. Sen bar de tillbaks till en av de affärer vi var på tidigare och köpte på sig nya tröjor och ett nytt skärp.
Sen gled vi över till Siba då han ville kolla på headset till mobilen. När vi var klara tänkte jag "Ätnligen är de min tur!" Men när vi kom ner så sa Hans så nu tar vi och handlar på ICA. Med små puppyeyes sa jag "Men jag då?", du har väl en svart klänning hemma? fick jag till svar. Jo men jag tror inte den passar till det tillfället den ska användas, svade jag då. Blev tvärr sur på en gång och sa "Men jag är ju inte så viktig" och gick med bestämmda steg till ICA. Hans försavde sig med att han tycker visst jag är viktigt, men visste att han behövde nytt och tyckte vi skulle kolla först hemma.
Väl hemma prövade jag klänningen och vi kom fam till att den passar inte. OMG! så får dra mig till kungsis imorgon och kolla på en ny kläning.
Tanken med att vi skulle gå hela familjen var att vi alla skulle få nåt, men det blev bara Hans. Jag fick nöja mig med en ny hårborste.

Min arbetsdag idag har vart jobbig. Men gått bra ändå.
Ska ta mig lite kvällsmål. Sen blir det nog lite tv tittade..

kram kram

Ledig dag!

Japp jag är ledig idag och nej jag har inte tagit vara på dagen, what so ever. Väntar fortfarnde på att få komma ut med lilla familjen, men det verkar inte hända.
Så vad har jag gjort då? inte möe, har lyssnat lite på mysik och läst på tjuvlyssnat.se och kollat på roliga klipp på youtub.
Jag har ingen planer för dagen mer än att få ta en mini prommenad till kungsis.
Men jag får väl göra de själv då. Frågade ju Hans igår och då lät han på men jag har väl gett honom för mycket att dricka, skyller han på iaf. Det var ju han som bad om mer. Män!! *sucka*



Peace and out

Lugnt

Arbetsdagen gick rätt så fort idag, de är skönt de. Jag måste sluta känna efter hur jag mår, jag tror jag inblidar mig en massa skit. Kände mig konstig hela kvällen lite illamånade men jag gav mig fasen på att jag bara inblidade mig. Kändes lite bättre när jag fick köpt en dricka. Kan var väskebrist som fick mig att må så konstigt. Jag kan inte längre tyda min kropp vad den behöver.
Jag brukar ju dock ignorera min signaler så jag gör väl de atoumatiskt nu mera, inte bra. Måste lära mig tyda mina signaler igen, så det inte slutar illa.
Ibland drömmer jag att jag är gravid så jag tror jag är de när jag vaknar, vilket jag inte är då. Mer ösnke tänkade från min sida.
Jag vill gärna ha en knotte till, vet itne om jag/vi är redå för de än. Hans tycker ju att vi ska flytta till hus först. Jag är ju fortfarnade ung.

 (Alice nästan 1 år gammal)

Bara lata mig ikväll och blandat lite drinkar ;) och nu fick jag sug för en kall god frystorkad jordgubbe doppad i youghurt. Jag erkänner jag är svag för dom ;p varför dom är kalla? hehe, dom bor I kylskåpet.. Jag tycker dom smakar bättre då, det gäller även banarner tycker jag smakar bättre om de kommer direkt från kylskåpet. Vilken planet jag kommer från? antar att de blir pluta då ;P
Ajdå, dom blev lite väl hårda i kylskåpet :S men dom kommer ner ändå ;)


Får väl snart ta och bädda ner mig. Kännner mig riktigt trött. Jag hoppas det blir en lite promenad imorgon :)
Nattis kramar

Nära nu.

Snart är Januari slut.. det känns så konstigt, tiden bara flyger iväg. I bland undrar jag vad jag har gjort igentligen. Kom fram till att jag jobbar ju till större delen av alla dagar. Idag uppsakttar jag varje dag jag får ledigt, sen om jag tar vara på den det är ju en annan femma.
Det känns lite tungt just nu. Sov dåligt inatt och så ska jag snart jobba. Hoppas jag orkar hålla mig samman.
Det hände inte så mycket igår, jag jobbade. Innan dess så satt jag bara och läste på olika sidor på internet.
Jag hoppas jag kan slösa lite pengar på mig denna månaden också, tror jag skulle må bra av de.
Får se till och få ordning här hemma, snart kommer de ett gäng brudar hit ;)


Torsdag

Det är det idag och tiden bara flyger förbi, kan var skönt till viss del.
Vaknade och var mega kissenödig så de var ju full fart mot toan. Kände mig lite konstig i huvudet, inte riktigt huvudvärk men nästan och den sitter i än, kanske skulle sovit en stund till? :( Har även ont i högra käke både uppe och nere men vet inte varför. Det är iaf inte tandvärk. Så nu har jag klagat lite.
Eftersom jag inte var på humör så blev den bara tre tvättar i maskinen. Men jag har försökt umgs med Alice. Vi har tittat på TV och så har vi sett på en film och det blev My little Pony, hon älskar ju dom filmerna hehe.
Vi åt god lunch samtidigt som vi kollade på filmen. Och så fick hon en marmelad smörgås och en kaka :)



Jag drog luskammen genom hennes hår imorses och kunde inte hittat nåt, var iof lite svårt för hon ville inte sitta still. Men jag tror alla har dött och hon har inte fått nya.

Skulle sitta fint med massage nu, men om jag känner Hans rätt så lär jag inte få någon :( inte äns om jag har puppy eyes..

Ingen aning vad jag vill göra nu, är lite rastlös men orkar inte hitta på något.
Förslag? TV kanske.. ska kolla VIP.tv.nu

Extra tillägg: Jag har fått mina visdoms tänder.
Kan vara så att de är musklerna vid käkarna. och nej jag har inte svalt nåt stort *morr*

Löss

Dagen har gåt rätt bra och lagom fort. Ingen har varit på tvärren idag och inga mega långa köer häller.
Missade dock massagen idag :( hade inte pengar till de. Jag la de på mat i stället.
Fick träffat Hans nya chef idag, han handlade av mig i tipset, när jag rastade Malin ;p Trevilg prick :) fick då reda på att Hans var hemma med Alice för att hon hade fått löss. Typiskt tänkte jag.
Hans hade vart på apoteket och köpt lusmedel och redan påbörjat behandlingen, 8 timmar skulle den sitta i. Så efter maten idag vid halv 8 tvättade jag hennes hår med schampoo och balsam. Sen så tog jag lus kammen och kamade igeonom håret. Många döda löss och ägg kom de :( men hela huvudet var i allafall inte fullt. Vi bäddade nytt innan vi la vår prinsessa, som nu mer sover i en monstersäng. Innan var de ju såklart en prinsessäng ;)


Jag ska vara hemma med vård av barn imorgon så att vi säkert vet att hon är lusfri.
Jag har lovat Anki att ta extra väl hand om Alice och göra en rapport här på bloggen imorgon ;)

Kramar i massor!

Ok, jag tar den

Jag antar utmaningen 10 sanningar, från Anki

1. Jag är sjukt höjdrädd! Jag hatar stegar och sånt
2. Jag bara älskar godis och har svårt att säga nej om jag blir bjuden. (så länge det inte är kokos)
3. Jag är tidsoptimist och jag gör allt för att vända på de.
4. Jag är kvälls/natt människa.
5. Så fort jag sätter foten innan för dörren hemma blir jag super LAT
6. Jag gillar ordning och reda, men det är inget jag har hemma. (speciellt inte på mitt skrivbord)
7. Baka tycker jag är så kul, jag kan göra de när som helst.
8. Jag är shoppoholic och jag kan bli nöjd även om de bara är att handla mat
9. Jag är grymt sällskapssjuk. Men uppskattar även ensamma stunder, men inte för länge ;)
10. Jag är barnsligt förtjust i barnfilmer!

Hihi, de här var ju kul. Tror jag ska lägga på lite bonus ;)
11. När jag ser på film och det är sorligt, gråter jag. Men försöker låta bli
12. Jag har svårt för att öppna upp mig och tala om vad jag känner innerst inne
13. Jag är blyg!

Nu får de räcka tycker jag, hihi.
Så bollen är över till dig, antar du utmaningen?


Mys på en måndag :)

Jag var ledig igår, det var så himmla skönt. Hans är ju pappaledig mådagar så vi var hemma hela lilla familjen :) .
Vi åt en kalas frukost. Vi kokade ägg och så grillade vi smörgåsar i smörgåsgrillen.
Jag tog en dusch och sen kollade vi på Greys anatomy. Två stycken avsnitt blev de.
Vi planderade rästen av dagen med att käka pizza och kolla på film. Hans bjöd över sin kompis.
Jag fick åka till jobbet en snabb sväng för att Hans blev väldigt sugen på frystorkadejordgubbar doppade i yoghurt ;), vad gör man inte för sin älskling :)
Passade på att tjöta lite med Johanna med ;)

Pizzan kom strax efter jag hade kommit hem, den var beställd på ett anant ställe än var vi brukar beställa. Men den gick ner den med, hihi.
Jag och mitt eviga tjat om att få se Pirates of caribbean at the worlds end igen, blev det inte. Jobbigt när man blir ner röstad, haha. Så det blev I am legend.
Jag tyckte filmen var ok. Lite sådär knepig men funkade. Är ju kul med spänning även om jag flyger högt när de händer något. Jag trodde inte flimen skulle sluta som den gjorde, men de är ju kul att man inte kan för utse filmen.


Jag sov inte så gott inatt, hade många konstiga drömmar. När jag vaknade mådde jag illa, jag gör det ibland och jag vet inte varför. Ibland mår jag illa precis när jag ska lägga mig. Många skulle nog chansa på att jag är gravid, men de tror inte jag. Jag tror p-staven gör sitt jobb.

Snart dags att åka och jobba. Skönt att sluta tidigt idag. Undrar vad man ska hitta på idag då? blir väl tvätta som vanligt. Kanske lite bus med Alice med :)

Ha en bra dag!
kram

Vilken dag

Dagen började ändå rätt bra, kom upp i tid och hann äta frukost. Kom i tid till jobbet. Farmor skulle ha Alice idag så de mötte upp oss utanför jobbet.
Sen så blev de bara värre, saker och ting bara jävlades med mig. De är då man bara vill gräva ett stort hål i marken och lägga sig där och hoppas att ingen ser eller hör. Trodde inte dagen kunde bli värre men jag hade fel, förutom att de strula mycket på jobbet så ringde Hans mig när jag just hade satt mig i bilen. De var dåliga nyheter och de kändes så overkligt. Jag kan fortfarande inte fattat de. Hoppas att de löser sig. <3

Vilket fall som helst så fick jag hämta Hans och Alice hos farmor. När vi skulle åka fick jag näsblod.
Nu har de i allafall slutat.
Tror jag ska ta mig ett kvällsmål och sen lägga mig. Jag hoppas inget mer  händer nu innan jag somnar, vet inte hur mycket mer jag orkar.


natti natti

Det är inte lätt

Jag vaknade inatt att jag fick rethosta, så jag gick upp på en gång och tog lite medecin mot rethosta. Den verkade snabbt och jag kunde lätt somna om igen. Var uppe med Alice på toa vid 7- tiden och somnade om och vaknade igen vid 9.
Alice och Hans hade redan ätit frukost. Kände mig lite snopen, men så sa Hans att ville låta mig sova eftersom jag har sovit dåligt hela veckan. Och då så rykte jag bara på axlarna och tog en dusch de första jag gjorde. Jag älskar ju vatten men att duscha när man är lite sjuk känns extra skönt på nåt sätt.
Jag slände i mig en lätt frukost sen åkte jag och Alice till jobbet och handlade :)
Vi ställde oss och tjöta lite med Sanna och Johanna innan vi gick in. Hehe och Alice var lite blyg, de var hon inte så mycket när hon var mindre.

När vi kom hem packade jag upp de vi hade handlat. Jag satte på lite musik och så gjorde jag iordning lite i köket. När jag var klar gick jag in till Alice så satt vi och byggde med lego.
Satt på Alice lilla stol så fick träsmak i rumpan så jag var tvungen att reasa mig. Satte mig lite vid datorn och läse lite skvaller på aftonbladet.se. Så ringde svärmor och då slog de mig att de var dags att börja med maten. Vi pratade bara en kort stund.
Det blev potatismos med köttbullar i gräddsås med rårörda lingon. Alla tyckte de smaka bra och när Alice nästan hade ätit upp sa hon att hon drack så mycket mjölk för att moset var så starkt. Jag tittade förvånat på henne och sen på Hans som nickade instämmade. Jäkla förkyldning, har ju totalt tappat smaksinnet och kände inte av att moset var stark.
Så jag har plåga min stackrs familj med stark potatismos :( . Får sätt plåster på såren med att de blir dessert sen.
Börjar på G och slutar på lass ;)

Skulle haft en kompis över idag men glömmde ju av att hon skulle ut ikväll. Inget jag känner för idag plus att jag ska jobb imorgon. Sen känner jag mig rätt utmattade idag, så det blir bra vilodag idag. jag ska ju jobba hela dagen imorgon, så de är bra att ladda batterierna.

Mums ;)

Så var denna dag avklarad. Jag har bara latat mig hemma.
Började 15 idag och slutade 20.15, de var lagom med folk. Min näsa var täppt så jag tog lite nässpray och efter de har bara min näsa runnit som en kran. Var frustrerande för jag behövde snyta mig och de kom bara kunder hela tiden, just då ville jag bara att de skulle avta så jag kunde snyta mig. Jag fick i alla fall chansen att stäng min kassa lite snabbt så jag fick snyta mig. Har använt 1½ paket med pappersnäsdukar och säkert annat papper med. Ser ut som rudolf runt näsan.

Just nu myser jag här med ett whisky glass med lite baileys och is i ;) massa mums.

Lyssnade lite på Lars Winnerbäck live som jag fick av Sanna :) ty girl ;)
Ska kanske dra på lite mer musik i spotify eller glo lite tv.
Mys på er!

Nu är det bestämmt!

Lördagen den 7/2 ska willy:s babes komma hem till mig ;)
Får se vad vi hittar på. Blev många förslag vad vi skulle hitta på, Bla. Strippklubb! haha
Jag kan tänka mig ostbircka och så kanske utgång sen då :) en film eller nu kul spel går ju bra med ;)
Ska bli massa kul! kan knappt berga mig ;)


Det blir bara värre...

Tyckte, tänkte och kändes som jag var på väg att bli bättre igår. Men förkyldningen bara lurades, nu är den värre. Kommer gå åt många pappersnäsdukar idag :/.


Här om dagen var vi på Nova skolan. Vi tog inte med oss Alice, jag trodde de skulle vara nån som stod och prata. Och då tänkte jag att Alice får bara spring i benen så de är bäst att hon fick vara hos mamma.
Var dock andra som hade sina barn med sig och det var ingen direkt samlig där alla fick lyssna utan de var mer att gå runt och titta samt fråga några av lärarna som jobbar där. Jag blev helt såld på skolan, jag tycker absolut Alice ska få gå där. Men innan jag bestämmer mig helt ska vi titta på Tingbergsskolan med.


Jag åkte ifrån min plånbok igår när jag åkte till jobbet :( händer inte så ofta, men jag hade ju tänkt och köpa mat hem igår.
Får bli idag i stället.

Dags att fundera på vad man ska ha och äta idag..
Skulle varit skönt med en powernap innan jobbet men det hinner jag nog inte.

Förkyld..

Jag tycker inte om att vara förkyld. Jag sover dåligt om nätterna nu. Vaknar med jätte ont i halsen. Det får bli en kopp te med honung idag med.

Igår skulle  jag ha gjort så mycket. Jag skulle baka, handla och så titta i affärer. Men jag hade ingen lust. Jag fick iaf satt igång tvättmaskinen och diskmaskinen. Tänkte jag skulle bli piggare om jag satte på lite musik och tog en dusch.
Sagt och gjort jag kände mig faktiskt piggare. Så jag gick in till Alice och pärlade lite med Auqa bindez.
Men det dröjde inte länge till jag tappade lusten så de blev att jag kröp upp i soffan och så skrev jag lite i bloggen. Inte fick jag några förslag på dagar :p

Sen satte jag mig vid min dator och fastnade där, Jag fick pratat med en kompis som jag inte har hört av på månader nu.
Fanns mycket att prata om, vi höll på in till kvällen. Och då hade både hon och jag gjort paus när det var middag, hehe.
Där imellan fick jag snackat lite med Sanna och Linda :D

Får se om jag orkar ta mig ut idag. Jag behöver verkligen handla lite mat..
Ska ju jobba imorgon så får se till att vila ut.


Alice sitter och pärlar                                          Nallen som jag gjorde

En regnig dag


Fick inte gjort so mycket som jag hade tänkt idag och jag kommer uppdatera er imorgon. Jag är trött nu och ska nana.
natti natti

Girls on my work ;)

Har tänkt och ha vin kväll hemma nån dag med tjejerna från jobbet. Så jag efterlyser dagar då ni kan. Vet att de är nog rätt få från jobbet som läser min blogg. Men måste ju börja nånstans :D
Jag har snackat lite med Sanna och tycker att förslaget vin kväll med nåt gott till så som räkor, skulle vara kul. Ett sk. knyt kalas ;) Jag är som sagt öppen för förslag, om ni nu inte vill ha räkor då ;)


Bellas fest

Dagen började att jag ahde sovit dåligt och vaknade av att jag mådde illa :( satt upp vid datorn en stund, utan att blogga ;). Jag var ju inte direkt på humör satt mäst och läste. Sen ringde Maria vi 10 tiden och kolla hur långt man hade kommit.
Sa att jag skulle var färdig om en halv timma. Jag som vanligt var ju inte heelt färdig då när hon kom, men det var ju för att jag hjälpte Alice när hon pärlade med sina aqua beds som  hon ficki julklapp.
Vi gick till kungsis och letade present till bella. Det var ett svårt val, vi kunde inte bestämma oss vad vi skulle köpa. och så här med facit i hand är jag gla att vi bestämmde oss får att göra ett lite spa- paket i stället för boken. För de var ju nån annan som gav henne den boken! Vilken lättnad de blev från våra sida att vi inte köpte just den boken, hade vart trist annars.

Jag lagade lunch när jag kom hem, hade tängkt använda ugnen, men även om jag hade plockat ur skalen sen igår så behövdes ugnen regöras. Så de blev att jag stekte köttet. Jag är så frälst i min ultraplus annars och ser gärna att den gör jobbet ;) men fick stå över denna gång.  Det blev faktiskt gott ;)

Jag tog god tid på mig innan jag började göra mig iordning och Hans hade bjudit över sina kompisar så de blev att jag stängde in mig i sovrummet och bytte om. Jag visste inte vad jag skulle göra med håret så jag satt och googla på frisyrer. Men tiden lyckas alltid springa iväg när man är vid datorn så jag fick springa in till toaletten och sminka mig och sen tog jag min volym master. resultatet blev inte så bra, hade ju inte i hårmousse. Blir bäst effekt med mousse i.
Drog lite av håret bakåt och satte en liten hårklämma. snelugg som alltid.
Sen som vanligt blev jag, skulle få åka bil till stationen. Jag skulle vara hos Maria 18.35, det hann jag inte för jag letade efter plånboken utan att hitta den. Fick klara mig utan leg och pengar.
Jag sprang bort till busshållsplatsen och ringde Maria samtidigt och sa att de fick hämta upp mig där.
Tåget skulle gå kvart i och vi trodde inte vi skulle hinna men vi hade tur i oturen. Tåget stod på fel spår.
Det hade tydligen vart el fel så de fick åka halvvägs till varberg och vända så de kom in på spår 3.
Väl på tåget till gbg, så träffade vi 3 till som skulle in till Bellas fest.
Vi blev ju sena men de var ju tågets fel. Många var där redan och väntade på oss. Vi fick äta hemma gjort pizza! jätte gott!!
Sen var de lite mingel och singstar och guitar hero (Bella i ett nötskal) hehe
Men hade jätte trevlig!
Kom hem till 3 den natten hihi och jag var jätte trött och sov som en bebis :D

Många känslor..

Började 06.55 i morses och var så trött att jag inte vill gå upp. Snoozade 2 eller 3 gånger innan jag klev upp. Men lyckades göra mig iording och komma i tid till jobbet. Slapp till och med skrapa rutorna :D
Kände inte för att gå till friskis just då men det skullej u inte bli förrän eftermiddag och så hade jag ju lovat Sanna. Det var ju min idé att vi skulle träna idag. Jag tänkte att jag skulle bli piggare tills dess, om inte efter åt iaf.


Sanna peppa mig heeela dagen. Eller snarare kollat så jag inte försökte dra mig ur ;) hihi
Vi tog en sväng till kungsis först innan vi åkte till friskis. Vi skullle ju bara snabbt in på H&M och jaa, tyckte de gick väl ganska fort men kom lite senare än vad vi hade tänkt till friskis och jag satt i andra tankar som vanligt så jag körde förbi först, så fick vända, haha!
Det var en lite kö och vi var lite oroliga om vi skulle hinna betala och byta om innan passet började. Men vi hann på minuten.
Jag tyckte de var kul, fast kanske lite för "tufft" för att vara första gången. Sen tyckte jag de var för många push-ups. Jagh ar ju rätt svaga handleder så de gör förbannat ont och kommer nog ha väldigt ont imorgon.
Tänkte ändå fortsätta med friskis, tänkte skaffa kort där sen när lönen kommer. Jag vill gärna pröva på olika passer så det blir ett guld kort så man har tillgång till allt.


Hämtade Alice hos mamma och pappa. Mamma hämtade henne på dagis medans jag åkte och tränade.
Jag blev kvar där en stund och paratade.
 När jag kom hem skulle jag laga mat och hade bestämt mig för att göra tacos. Hans hade tagit ut köttfärs ur frysen, så de var färdig tinad när jag kom hem. Jga satte på ugnen, diskade stekpannan. Så började jag stek färsen och när den stog och små koka på låg värme, la jag in taco tubs i ugnen och kollade på klockan när de var dags och ta ut dom. Under tiden gjorde jag i orning salladen och gurkan. Plötsligt kände jag att de luktade brännt så jag trodde de var färsen. Jag började röra i de men upptäckte att de inte var den. Jag fängde upp spisluckan men fick stänga den snabbt. Arg som ett bi var jag och slängde ett öga på ugnen. jag hade satt den på 225 grader i sället för 125 grader. En svordom flög ur mig. Hans undrade vad som stod på och  ilsket svarde jag: "JAG BRÄNDE MATEN!" .. Allt svarde Hans då. Nej, men taco skalen muttrade jag. Arg och besviken var jag för jag hade sett framemot och äta tacos. Hadebara dom skalen hemma. Var så arg och sur.  Alice kom in i köket och började titta i diskvasken om de långt nåt där. Irriterad som jag var, bad jag henne gå ut ur köket för mamma var väldigt arg och ville inte ta ut den på henne. Hon förstod och gick ut direkt. Små svärandes gjorde jag klart resten. Det fick helt enkelt bli tacos utan taco tubs.


Jag hatar när det blir så. Jag har bestämmt mig att det blir inga fler tubs/skal i detta hus. ska här med bra köpa tortillas och köpa en påse med nacho chips  om jag nu måste ha den goda smaken.


Lekte lite i ps

Jag har funderat lite på att färga håret. Bara testa, lite omväxling i livet. Inte för att ha de permanent.
Hans tycker ju inte jag ska göra de, han tycker att mitt hår är fint som de är. Jag håller med men ibland vill jag bra göra nåt. Det är snart 2 år sedan jag kilppte mig tex.
Jag gillar att mitt hår är så långt, men inte varje dag. Ibland ville jag bara klippa av hälften.

Så jag tog en bild med mobilen och började leka lite i photoshop, så här är resultaten.
Blev ju inte de bästa med tanke på att foto blev inte är i den bästa kvaliteten och så slarva jag mest när jag "färgade" håret.


Orginalet               Rött                Röd/lila                  Svart                Ljus brunt

SNÖ!

Jag vet inte om jag ska vara glad, ärligt talat. Jag har inget emot snö, jag bara avskyr isen som gärna kommer med snön iallafall när den smälter. Sen känner jag är det så dags nu och komma? jag ville haft den på julafton!
Nu när jag tog en titt ut så snöar de igen. Nu ångrar jag att jag inte köpte temobyxer, blir mycket roligare och leka i snön om man är klädd rätt.
Roligt för Alice hon kan busa i snön heeela dagen. Jag börjar iof inte förrän tre men jag har som sagt inte dom rätta kläderna för bus och så vill jag ju att Alice ska va med. Hon ska snart till dagis. Jag köpte inte heller någon pulka till Alice. Känns som jag snart får göra ett besök till affären och se om de finns nåt på rea. Kanske ska kolla på jobbet med.


Detta foto är tagit med min mobil genom köksfönstret.

Dagis igen

Efter ett långt jullov är nu Alice tillbaka till dagis. Som hon har längtat!! och tjata om när hon börjar igen, hehe. Känns ju bra, för då vet man ju att hon trvis. Och det märks ju när man ska hämta henne för de blir ju samma visa varje gång. "Neeeeeeeeeeeeeeej, mamma! måste vi gå hem nu? jag vill inte, jag har inte lekt klart" och sen kommer frågan "vad ska vi göra när vi kommer hem?" hon är ju för söt.
Jag är ju lite data beroende så jag hamnar ju alltid vid datorn förr eller senare. Och har jag väl satt mig har jag ofta svårt att slita mig. Jag har ju nytt beroende här och de är att blogga :p.. Har ju märkat att jag slänger in ibland 3-4 inlägg på en dag! hihi
omg! jag har ju annat och göra än att sitta här. ;)


Som sagt  var de ju första dagen idag på dagis för i år. Och inte tänkte jag på att det mästa som hon behöver på dagis togs hem till jullovet! Sprang ju som en galning fram och tillbaka för att få med allt. När jag var på väg ut från dörren kom jag på nåt nytt så efter allt springade. Fick bli  snabba steg till dagis med puss och kram och så vinka vid staketet och så blev jag lite sen till jobbet. Trodde jag, ja. Hela 8 minuter!! shit pommes frittes! skämms som attan för de, för jag är så gott som alltid i tid.
Jag är dock en tidsoptemist. Inget jag ska skylla på men jag inbildar mig att jag har mer tid på mig än vad jag har.
Där av att jag gärna kommer mång mintuer för tidigt till jobbet :p
Tror mamma är desamma, hon måste ju ha smittat av sig eller så ligger de i blodet ;)


Jag borde sova nu. Men ärligt talat sen jag började jobba så tycker jag dagarna är alldels för korta 24 timmar räcker inte på en dag. Man ska ju sova och jobba och sen vill man ha en massa fritid när man kommer hem. Nu slutade jag iof tre idag. Är ju gärna vaken långt in till natten. Inte konstigt att man är trött.

BTW, är grymt suris idag! Blev ju ingen massage! argh, och jag som hade sett fram emot de! och jag har ju typ ont, ja hela ryggen och nacken och verkligen kännt efter vart jag hade ont för att få ut de bästa på massagen så kommer inte tanta. Mupp.
Ska se om jag kan få lite från min älskling innan jag somnar ;)
Bäst jag går nu då innan han somnar, hihi

kraaam

Mermaid

Jag bara älskar vatten, inte och dricka dock men bada och duscha! :) Iof jag dricker gärna kolsyrat vatten men tycker de är onödigt att köpa vatten på flaska, även om jag får för mig att göra de är det oftast smaksatt. Jag menat kranen flödar ju av vatten som är såååå mycket billigare än vatten på flaska! och jag behöver inte betala pant för den!
Jag har haft funderingar på att skaffa en soda streamer men har inte kommit längre än till en tanke.


Iallafall så kommer jag ihåg när jag var lite att jag älskade den lilla sjöjungfrun filmen. Och när jag badadet så var jag ju givetvis en sjöjungfru. Det var ju så man ville bo i badkaret, hihi.

Idag trvis jag fortfarnde i vatten och duschar gärna timmar om de går, vilket de aldrig blir men en halvtimme går ju alltid ;)
Händer inte så ofta att jag tar ett bad i badkaret. Längtar så äver havet!
Skulle vart skönt med en resa nu ;) Jag är dock livrädd för att stöta på en haj eller dylikt. och jag har lite fobi för krabbor än! haha



Tankar

Jag är en daydreamer. Så fort chansen finns så är jag totalt borta. Det händer ofta när jag sitter i kassan, när det kommer en kund med en vagn fylld över med råge så blir de "hej" till kunden och sen är jag lost. haha
I den vevan kan jag glömma att säga hej till nästa kund eller så blir de ett hej för mycket. Då ser dom lite konstig på en, hehe.
Jag ligger även och grubblar på kvällarna med. Det kan va lite små jobbigt ibland när man vill somna på en gång.
När jag sitter här och tänker på de, så tänker jag över allt. I durschen, när jag lagar mat, vid datorn, när jag kör, går, står, sitter, you name it! ;p Det är så mycket som jag går igenom i mina tankar, så som vad som har hänt under dagen, hur kunde jag har gjort för att göra den bättre osv. Men gjort är gjort och går ju inte göra ogjort. Åt andra sidan lär man ju sig av sina misstag.

Ibland flyr man bara ifrån allt och skapar ett sk. "happy place". Ett annat sätt är att tänka hur Alice har de, men när jag gör de så saknar jag henne så mycket! så jag låter bli annars känns de som att jag aldrig kommer hem. Men Ibland tror jag att jag ser henne på jobbet, det räker men en tjej i en mössa som hon har eller bara lång vacker blont hår.


En tjej på jobbet går nu med bebis i magen. och jag sucktar så efter att ha en bebis till. Det var ju så länge sen nu så jag har ju trängt bort allt de jobbiga med att vara gravid haha. Men de är ju så mysigt! Det kommer på tal lite då och då hemma och det verkar som Hans vill ha en bebis till, gärna en son ;) Men inte just nu.
<--- Alice i magen ;)



Den smyger på mig.

Min förkyldning smyger på mig, jag försöker ignorera den, men den gör sig påminnd varje morgon och den blir värre.
Dags att prepparera mig med halstabletter, vitaminer och imbuetin. Gärna en kopp varm te med honung.
Och ett gäng näsdukar får jag se till att ha med mig till jobbet idag. eller ja ett paket borde få plats. Kanske ska dra med mig handväskan, hihi.


Så typiskt.

Jag hade ställt in mig på att jag skulle sitta i kassan idag efter "halva tiden" men ack så fel man har. Inte reagerade jag när Anki sa att jag skulle vara själv idag, vi brukar ju vara två på tisdagar så de var ju de jag trodde hon mena. Det känns så fel i hela kroppen när man har ställt in sig på en sak och så blir de inte så. Mem men, jag klarade dagemn i tipset. men suck vad jobbigt de är när de inte kommer några kunder och man har fixa allt så går att göra när man inte har kunder. Finns visserligen en sak till men det drar jag inte upp för då får jag väl fan för de ;p

När jag håll på att packa ihop så lyckades jag fläka min trasiga nagel ännu mera. Omg! paaaaiiiin!!! lyfte försiktig på nagel och så började blodet komma fram. Tryckte bara ner nagel och tog lite plåster på. Blödde inte så mycket iaf. så jag fick fixa den när jag kom hem så nu har jag lagt plåstertejp och den så jag inte fastnar mer och gör saken ännu värre.
Kan tillägga att jag hade faktsik klipp till nagel så jag inte skulle fastna men jag fläkte upp den när jag slant. Dumma kassalådor!!

Blir väl god natt på en gång nu då ska ju snart upp och jobba igen.
Jag ska på massage imorgon på jobbet!!! ska bli så skönt. Hans har ju vägrat massera mig, elaking!



Inga nyårslöften.

Nä de har jag inga. Men tänkte ändå jag skulle vara duktig och börja träna på friskis med Sanna.
Jag behöver verkligen röra på mig och ja, tappa lite på mina kurvor.
Anledningen är för att jag inte trivs med mig själv som jag ser ut idag. Plus att jag tror jag skulle bli piggare om jag blev lättare.
Bantat har jag ju gjort i omgångar. Bara tanken på ordet banta får mig att må dåligt. Så nya inställingar, jag ska inte banta jag ska tappa lite kilon och bygga in lite muskler.

När man får oväntat besök.

Hans körde mig till jobbet idag. Jag gick ner i förväg och skulle skrapa rutorna. Det var inte lätt den satt som berget på rutorna, fick verkligen ta i. Hans tog över när han kom ner, min hjälte ;p

Jag var lite i tipset och hjälpte till sen var jag i kassan till och från. Sedan vid 15 var jag tillbaka ute i tipset igen fram till 18.
När jag slutade gick jag in och handlade. Jag märkte inte av att min mobil hade ringt två gånger och att jag hade fått sms. Fick reda på de när jag väl svarde. Det var Hans och han var ju inte så glad att jag hade missat att han hade ringt. Han sa att hans pappa med fru skulle komma över ikväll. Dom hade med sig jordgubbspaj och jag skulle köpa hem glass.
Dom skulle hämta upp mig på vägen hem till oss så de stod utanför och väntade.
Vi hade de trevilgt och Alice visde sitt rum som vanligt och alla hennes nya grejer.
Fick även se bilder från de vi var hemma hos dom och hade julmiddag. Tycker inte jag gör mig bra på bild. Har jag iof aldrig gjort, enligt mig då.
Sen lekte jag, Inger och Alice i hennes rum. Vi byggde med lego.



2008

Jag har läst en och annan blogg att 2008 har varit ett dåligt år för dom. Det är tråkigt tycker jag och hoppas 2009 blir ett bättre år för er!
För mig var 2008 en vändning. Efter nästan 3 års arbetslöshet fick jag jobb! Det första var först bara på 4 dagar och jag trodde inte jag skulle komma vidare i interjuvn. Jag menar de var så många där, de var nåt arbetsförmedligen hade fixat.
Killen som interjuvade mig visste inget om min bakgrund eller nåt annat för den delen men han såg något som alla andra hade missat. Han gav mig och en tjej som heter Maria jobbet. Tillsammans funkade vi så jäkla bra! och 4 dagar blev veckor som blev månader! sen när de väl var över så tipsade Johanna om att vi borde söka sommarjobb där. Jag var lite feg och tänkte jag skulle knåpa ihop ett CV men så fick jag höra av Maria att hon hade bara ringt in. Fegis som jag är så tog dig mig ett par dagar men så fick jag ringt och så fick jag prova på att jobba i kassan. Sen så fylldes tiderna på allt eftersom och jag fick även prova på att jobba ute i tipset vilket jag var jätte närvös för. Men jag fick mycket hjälp och alla var snälla. Även om vissa skrämde upp mig, när jag för första gången skulle stå själv i tipset!
Men när sommarjobbet började nå sitt slut fick jag glädjade beskedet att jag skulle bli anställd!

Samma år innan jag började sommarjobba på Willy:s tog jag körkortet! vilket även de var många år jag kämpade med. tog ju pauser imellan... så jag drog verkligen ut på tiden.

Det var tuffa tider där imellan och mitt förhållade med Hans har verkligen satts på prov mång gånger!
Älskilng, jag är glad att du inte över gav mig och håller mig kär än! Jag har inte vart den bästa. Alla mina humör svängningar och sånt. Du var ingen ängel heller. Men du kämpade åt oss båda, när jag hade mer eller midre gett upp all hopp på mig själv.

Söndags mys

Nu är hon hemma igen :D
Vi åt fiskpinnar i korvbröd med pommes frites. Vet att Alice tycker om de :)
Myste lite i soffan med henne sen kollade jag och Hans på en film.
Filmen var väl sådär. Det var mycket med pang pang men ändå rätt häftiga effekter och så, den var ju absolut bätte än den vi såg igår.

nää tillbaks till mer mys!
och jag vill ha glass ;) vet att det finns rester på glasstårtan från nyår :D
mums

Saknar min bebis..

Alice har sovit över hos farmor i natt. Har till viss del varit skönt men jag fick ändå inte sova ut för att Hans tyckte vi skulle vakna vid 9. Men just nu saknar jag henne. Vi brukar mysa på morgonen.
Hon är ju bara så söt och gosig!

Hon kommer alltid vara min bebis. Hon tycker inte om att jag kallar henne för bebis, för hon är ju ingen bebis. Och de har hon ju rätt i, kan inte fatta att hon är 5 år. Till hösten börjar hon i skolan. Det är otroligt vad tiden går fort.


Gjorde denna nyss, min prinsessa :)

blä

Det blev aldrig att jag bjöd över en kompis, jag gjorde godis ist ;) . Under tiden jag gjorde godis, fixade Hans med den nya möbeln tillsammans med Kigge. Tog ju mega lång tid, men så blev de film till sist. En Steven Seagal film och fy fan va dålig den var! Kill switch heter den. Mycket pang och massa våld och ingen mening what so ever. Givetvist var de Seagal som är författare eller vad man säger till filmen.

Inte att rekomenderas.

Nä, ska nog hålla mig till mina chick flicks ;p hihi. Eller ja inte bara finns ju andra bra rullar med :)
Ska nog krypa i sängs nu och se lite på tv kanske.
natti natti

Här är vi :)

Här är då lilla familjen Karlsson Andersson


Korkad

Kunde inte somna igår när jag gick och la mig. Jag grubblar som vanligt och tankarna bara far iväg. Lyckades dock somna efter lite om och men. Så vaknade jag av at min väckarklocka ringde. En timme för tidigt!! omfg!? jag hann snooza en gång innan jag fatta de så jag ställde om klockan och somna igen. Gick upp direkt när klockan ringde, inte likt mig men jag gjorde de iaf. Var i ordning i lagom tid fick i mig lite havrekuddar och hade tom tid att skrapa bilen och kom i TID!

Både Ann och jag hade fått tiden 7.55 i tipset och de behövs bara en så tidigt. Jag fick lite andra uppgifter att göra fram till 9.30 då jag skulle vara i tipset. Vi små busa lite och hade de trevligt :D
Fick köpt mig en väggalmenacka idag. Och till dig Anki om du läser detta, så blev de den jag var på väg att köpa sist, hehe. Jag fick aldrig tummen ur att kolla på Wettergrens eller nån annan stans.

Hans har köpt en begangnad tv möbel så fick hjälpa honom och bära upp den till lägenheten.
Blir nog filmkväll ikväll!! hans har bjudit öve några kompisar så ska nog se om jag kan få tag i någon med :)

kram

Lite kul


The misherad lyrics: NightWish - Wishmaster


Pirates of Caribbean2: Jack Sparrow - I've got a jar of dirt

Vi ska behålla den!!

Hurra! vi ska behålla vår nya tv :) den är en 52" fullHD! :D sitter just nu och har den som "Datorskärm" ;p Hans har lek med min dator vid tvn. Just för att min dator är så fett bra ;p.
Jag har  jobbat idag, men innan dess vart de lite shopping till Alice. Vi åkte till Clas Ohlson och köpte några förvaringslådor till Alice. Sen var vi inne på kungsis, där var vi på Siba och Hans köpte några sällskapspel där.
Det blev en sväng bort till båten med. Den behövde ösas på is och vatten.

Kassa 9 satt jag i idag, väldigt lugnt var de ju där för man syns ju inte så bra där. Lite skönt ändå för jag hade huvudvärk och kände mig lite illamående :( . Illamåendet var troligtvist för att jag var hungrig, det var bara jag som inte kände av den så som jag brukar. Det brukar kurra i magen. När jag kom upp på rast blev det en banan och en clementin.
När jag kom ner igen kände jag mig lite bättre.
Jag fick hjälpt Sanna lite i scanningen för jag hade ju sååå mycket och göra i min kassa.
Köpte mig en bulle till min sisra rast, de var gott. Jag brukar inte frysa men denna gången frös jag faktiskt uppe i lunchrummet. Antaligen för att jag kände mig lite dålig.
Det blev bättre sen när jag kom ner. Jag fick i uppgift av Caroline att ta vara på varor som hade kommit på fel ställen i butiken och att jag skulle hjälpa Sanna. så de blev att jag tog en korg och började men så blev de för tungt så jag hämtade en vagn. Mötte Sanna vid scanningen och hjälpte henne med soporna.
Vi hade lite skoj och gick omkring i butiken som yra höns :P Blev ju så när man inte tänkte på vilka varor som låg längs med vägen ;)

Vi handlade lite innan vi åkte hem och här är jag nu i Poäng stolen(IKEA) och skrvier. Blev räster till kvällsmål, potatisgratäng med fläskfilé. Mycket gott!
BTW så har huvudvärken gott ner och mår mycket bättre nu!

Pussen

Nytt år!

Då var de nytt år igen :)

Fick jobbat igår/förra året :p och de gick br var ganska många inne och handlade..
När jag kom hem fick jag rädda dagen med att köpa ny fläskfiéer pga att Hans paja min ultraplus :( den kom lite för högt i ugnen så locket smälte och ner i maten. Shit happends, är man trött så tänker man inte hela vägen och då blir de fel, som tur var fanns de filéer kvar på kvantum. Jaaa, jag handlar där för att den ligger närmare där jag bor.

Fick fixat förrätten och så. Blev massa gott. köttet och potatisgratängen Hans gjorde var också smaskens ;) Blev en Klings glasstårta till efterrätt :D

Ludde, mammas och pappas vovve var också här. Så mysigt..

nää nu får de vara nog jag skiver mer senare idag!

GOTT NYTT!!!!

RSS 2.0