Vi ska behålla den!!

Hurra! vi ska behålla vår nya tv :) den är en 52" fullHD! :D sitter just nu och har den som "Datorskärm" ;p Hans har lek med min dator vid tvn. Just för att min dator är så fett bra ;p.
Jag har  jobbat idag, men innan dess vart de lite shopping till Alice. Vi åkte till Clas Ohlson och köpte några förvaringslådor till Alice. Sen var vi inne på kungsis, där var vi på Siba och Hans köpte några sällskapspel där.
Det blev en sväng bort till båten med. Den behövde ösas på is och vatten.

Kassa 9 satt jag i idag, väldigt lugnt var de ju där för man syns ju inte så bra där. Lite skönt ändå för jag hade huvudvärk och kände mig lite illamående :( . Illamåendet var troligtvist för att jag var hungrig, det var bara jag som inte kände av den så som jag brukar. Det brukar kurra i magen. När jag kom upp på rast blev det en banan och en clementin.
När jag kom ner igen kände jag mig lite bättre.
Jag fick hjälpt Sanna lite i scanningen för jag hade ju sååå mycket och göra i min kassa.
Köpte mig en bulle till min sisra rast, de var gott. Jag brukar inte frysa men denna gången frös jag faktiskt uppe i lunchrummet. Antaligen för att jag kände mig lite dålig.
Det blev bättre sen när jag kom ner. Jag fick i uppgift av Caroline att ta vara på varor som hade kommit på fel ställen i butiken och att jag skulle hjälpa Sanna. så de blev att jag tog en korg och började men så blev de för tungt så jag hämtade en vagn. Mötte Sanna vid scanningen och hjälpte henne med soporna.
Vi hade lite skoj och gick omkring i butiken som yra höns :P Blev ju så när man inte tänkte på vilka varor som låg längs med vägen ;)

Vi handlade lite innan vi åkte hem och här är jag nu i Poäng stolen(IKEA) och skrvier. Blev räster till kvällsmål, potatisgratäng med fläskfilé. Mycket gott!
BTW så har huvudvärken gott ner och mår mycket bättre nu!

Pussen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0