Dröm Bilen ;)

Jaa, jag tror allt jag har hittat min dröm bil ;p
Googlade på volvo 760 och fick fram denna skönthet, jag har gjort ett collage på den..
Den finns i Ryssland tror jag och på en annan bild som jag har valt att inte ta med så är den nog en kille som äger bilen.
Men VILL HA!



Visst är den snygg??

En dag på stranden

Jag är ledig idag! så vi åker till stranden jag, Alice, min kompis och hennes mamma. Jag ska göra lite smörgåsar att ta med oss.
Ska bli skönt att bara ligga och glassa i solen och så bada med.
Så nu måste jag äta lite frukost.
Ha de så bra i värmen!

Tur i oturen!

Igår åkte vi ut med båten jag och Hans.
Vi blev lite sena iväg, och de blev en tur till donken för Hans hade varit uppe tidigare än mig och ätit frukost. Jag skulle inte hinna laga nån mat innan vi skulle iväg så de fick tyvärr bli donken.
På vägen till båten, så matade jag Hans med pommes frites. När vi kom fram så åt vi upp hamburgarna och sen packde vi ur bilen och gick ner till båten.
Det var lite vatten i båten så Hans fick skopa ur den.
När vi skulle kasta loss, så ville inte motorn starta riktigt, den var väldigt seg, men så kom den igång och vi bar iväg mot Lygnen.
Vi åkte en bit ut och la oss nära land och bara satt och myste. Efter de var de dags att åka hem, eftersom att jag skulle jobba.
Ännu en gång var båtmotorn svår starta, men vi kom iväg. Vi hade nästan full fart och jag började undra varför Hans drog ner på hastigheten men de visade sig att de var motorn som inte ville vara med. Vi stanade och Hans kollade bensinen och tyckte de var konstigt att den inte vill köra för den hade ju bensin. Så åkte vi igen men halvägs så hände samma sak igen.
Denna gång fick jag sitta och försöka pumpa fram bensin till motorn och vi hade högsta hastigheten men motorn orkade knappt så de var 7 knop, men vi kom framåt iallafall. Vi turades om att pumpa och när vi var halvägs framme så skarsig motorn och vi kunde inte komma längre.
Detta hände kl 14 och jag kände om vi blir fast här borde jag ringa till jobba just denna sekund så att dom hinner hitta en ersättare. Men Hans såg ett äldre par som kom på en liten motorbåt och sa att dom kan säkert hjälpa oss och de gjorde dom också. Dom bogsera oss helavägen in till Sundsjön till vår lilla båtplats.
VI fick brottom att packa ur båten så vi fick komma hem.
Jag fick släng av mig kläderna och ta på mig arbetskläderna och jag kom nån minut försent.
Men jag kom iallfall till jobbet.

Önskar!

Jag var för en vecka sedan på en dags tur till Tyskland med mina föräldrar och hitta de på färjan en parfym jag bara vill ha!
Den kostade på tok förmycket på färjan men jag hittade den på Kicks och där var den något billigare.
Så på min önskelista just nu:
Parfymen Escada Ocean Lounge EdT


Ska spara till den!

Ett år till!!!

Nu är min lilla älskling besiktigad och den får vara med ett år till!! HURRA!
Jag trodde inte den skulle gå igenom men min älskade pojkvän tog och besikta den och jaa, han såg till att de får i alla fall vara med ett år till!

Nu önskar jag bara att få min cdspelare att funka. Så de blir att blinka med sina "puppyeyes" så har jag väl de med fungerande snart ;)

Det blir en tur med båten innan jobbet idag! Härligt!
Alice får vara hos farmor, hon fick välja själv och då valde hon att få vara hemma hos famor än att åka med oss ut :/
Men imorgon har hon inget val, då ska hon med mig till stranden, hihi!


Besiktning

Ja, nu är min lilla älskling på besiktning. Undrar hur de går? kommer jag någonsin få köra den igen?
Min söta raggar bil, hur ska jag kunna klara mig utan den? Ska man behöva byta ut åket till en manuel bil?
"Min" bil kanske inte har bra AC eller någon musik, men den är hur go som helst att köra och jag bara ÄLSKAR automat!
Det är så skönt att slippa växla jämt och ständigt, det är bara till att gasa och bromsa ;) Men jag får inte ge upp förän jag vet hur de har gått.

Nu ska jag ta och träna lite, ska se till att jag förbränner fett nu och inte bara bygger muskler :p enligt min sambo så bygger jag visst bara muskler när jag tränar så hårt. Vill ju inte bli en bodybuilder, vill ju få ner på mitt fett.

Jag hör av mig när jag vet om jag få behålla mitt raggaråk.

Längtar

5 veckor kvar, sen är de semester!!
Första veckan åker vi till Åre, ska bli så spännade och skönt på samma gång.
Andra veckan är inte planderad, vilket kan vara skönt med, att ta de som de kommer.
Jag skulle vilja tigga till mig en vecka till semester, men de känns som jag bara ställer till de med besvär. Den veckan som jag vill ha semester på är den veckan som Alice ska börja i skolan, skulle vara kul om man fick hitta på nåt innan hon börjar, hon börjar ju på en torsdag. Stora flcikan nu, tänk va tiden går fort.
Hon går faktiskt på "semester" nu på fredag, det är hennes sista dag på dagis någonsin!
De första veckorna får hon vara hos farmor eller mormor och morfar. Sen går Hans på semester. Lite avundsjuk är man, men min tid kommer också ;)


Var ju ledig i helgen och det har varit hur gott som helst! även om det inte blev en helhelg på stranden som jag hade tänk.
Jag åkte med mamma och pappa till varberg i lördags och fick badat på en camping vid Tvååker (Eller i närheten av). Det var jätte gott att få bada och de var ganska fint där, de var inte så många som var på stranden. Jag har lite svårt för att vara på sandstrand, det är ju bokstavlingen sand över allt! Jag är väl mer eller mindre uppväxt att vara bland klipporna och de är bättre än sandstrand även om de är lite hårt att sitta på och ligga på så har jag i alla fall inte sand över allt.

Söndagen gick åt till at olja klart balkongmöblerna, så om några veckor kan även jag sitta och glassa på balkongen!
Det är i och för sig bara skönt att sitta där på morgonkvisten, då de är skugga, när solen kommer blir de alldeles för varmt tycker jag. Men när solen går ner kan man ju smyga ut igen ;)

Idag vet jag inte vad jag ska göra förutom att jobba på eftermiddagen.

Ha en underbar dag i solen!


Galen kväll!

Jag jobbade igår tidigt och de gick ganska så bra, var lite segt.
Efter jobbet åkte jag hem och bytte om, sen hämtade jag Alice på dagis.
Vi åkte tillbaka till mitt jobb och så handlade vi där. Det är så härligt att ha med sig Alice när jag handlar, hon är så go och hjälpsam. Man får väl passa på medans hon fortfarnade vill, för vem vet det kanske vänder?
Vi köpte glss med och stod och åt innan vi åkte hem.

Väl hemma packde jag upp alla varorna, sen satte jag mig framför datorn en stund, mest för att kolla ekonomin, men vem kan bara göra en sak på datorn?
Sen tog jag en snabb dusch utan att tvätta håret, för det hade jag ju gjort i på morgonen innan jobbet.
Slängde på mig lite kläder och kom fram till att jag hade ingen skjuts till Sanna. Hans var ute och mecka MC.
Men de löste sig, fick skjuts av Lisa.
Väl hemma hos Sanna, tågade jag diret ut på balkongen och slägde på min kotlett sen så satt vi och tjöta.
Visade sig att en av tjejerna hade jag bott granne med när jag var liten, shit vad världen är liten!
Vi drog på musik i full ös och de dansades och så togs de många galna foton. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig, men jag knäppte kort åt andra.
Sen drog vi ut på krogen och de var ju inte så jätte kul där, men vi hade ändå lite kul.
Dans på bordet och så, hihi.

Idag är man lite bakis men mår prima, mest trött faktiskt. Stranden är planerad men jag är inte i bra skick att köra :/

Tack för en underbart galen kväll tjejer!
KRAM

Vilken dröm..

Hade en jätte konstig dröm inatt..
Jag kommer strakast ihåg att de blev fruktansvärt oväder och min lilla familj samt min mamma, pappa och Ludde (deras vovve) fanns i våran lägenhet.
Jag kollar ut igenom köksfönstret och ser att lång borta finns de mörka moln och det åskar och blixtrar. Sen blir det en tromb som bildas och drar över horisonten mot oss.
Det ser inte ut som de gör i verkligheten utanför där vi bor, de står några trä hus nedanför och räcket till våra balkong är också i trä.
Hur som helst så kommer tromben mot oss och förstör allt i sin omgiving, till exemple så blev de bara stora träfliser av trähusen och vinden dra rak igenom lägenheten men vi klarar oss. Balkonräcket gick ju sönder så vi höll dörren stäng dit ut.
Jag kommer inte i håg vad som händer imellan men så ser jag bara ut igenom köksfönstret igen och ser hur det bara blidas fler tromber som drar över.
Man får en konstig kännsla i magen men sen vaknar jag till av att sovrumsfönstret står och slår och att vinden viner.
Kanske var därför jag drömmde att de var storm?


Nu är dom gifta!

Ja, jag vet jag är lite sen. Men bättre sent än aldrig!
Jag tyckte jag gjorde i ordning mig i tid för bröllopet men jag fick stressa in i de sista och körde som en galning till kyrkan, men jag hann! Alice var men mig och tittade och de var så fint! Inte hade jag fått med mig kameran så jag stod och tog lite kort med mobilen, vilket jag skämdes lite lätt över tills jag såg någon annan göra de också.
Jag var för skakig på handen så de blev inte så jätte bra kort, tyvärr.
Ceremonin var så vacker och Cissi sjöng till sin blivande man!! Herregud, va strakt jobbat!
De var så vackert och jag blev tårögd. Jag hade glömt näsdukarna hemma så jag försökte hålla tillbaka lite så inte man såg ut som ett monster.
Efter vi hade kastat söta små hjärtan på brudparet när dom kom ut ur kyrkan passade vi på att åka hem.

Väl hemma blev det att jag lagade middag, det blev hemma gjorda hamburgare som jag grillade. Sen på kvällen var det dags att ge sig iväg igen och då hoppade jag i klänningen igen och blev körd bort till festen. Jag hade jätte roligt underkvällen även om de var en hel del man inte kände men alla var ju goa och glada så de var ju inga problem alls!
Det var bröllopstårta och presentöppning, och jag knäppte på som bara den med kameran, och jag måste avslöja att jag är dålig på att fotografera. Fick slänga en massa kort pga. att dom var så suddiga och allt under kvällen när den öppna baren var i full gång blev ju inte bilderna bättre för de. Många ryggar fick jag bilder på, haha!
Fick en ganska så fin bild på brudparet när de dansade den första dansen och deras underbara dotter som blåste såpbubblor.
Photobucket
Många tog bilder på dem :)

Efter deras dans tog det ett litet tag men sen drog de igång med dans. Det hände en del roliga saker, som någons klänning utan axelband fick för sig att åka ner under dansen och nån kollade in sladdarna på golvet ;) Men vi hade så roligt och jag skulle tänka mig att göra om detta snart igen, festen alltså! Brudparet önskar jag all lycka och stort tack för att jag fick komma!

Ångerst!

Ska ju som sagt på bröllop imorgon och nu funderar jag på om jag blir för uppklädd? jag kommer kanske se ut som jag skulle på bal? herregud vilket ångerst jag har.. ändå vill jag gå så imorgon. Vad jag tänker på här är att alla andra är mer casual fin klädd, jag vet inte hur jag ska förklara hur jag menar.
Nä, jag ska nog ta de lugnt de kommer nog bli bra. Jag tycker om att klä upp mig fint , men ibland kan de verka lite väl för mycket... men det är ju ett bröllop, ingen kan vara snyggare, eligantare och vackrare än bruden!
Jag hoppas att batterierna till kameran hinner ladda upp innan jag ska till kyrkan.

Jag har fortfanrande inte kollat upp vilka skor jag ska ha och hur jag ska ha håret. Funderar på att locka de lite lätt och ha bara lite uppsatt.. vi får se imorogon helt enkelt.

Jag har så ont i nacken idag.. har haft de typ hela dagen och det är så jobbigt.. nu kan jag inte sova. Jag ska försöka massera så gott jag kan själv och hoppas på att jag kan somna. Hans sover redan så jag ska inte vecka honom...

Tappat intresset...

Ja, det märks nog att jag har tappat intresset för att blogga, jag gör de bara för nöjetsskull men nu är halva nöjet borta. Jag vet inte äns om nångång läser min blogg längre, kurvorna säger mig ingenting. Det gör däremot kommentarerna och man får inte de så ofta, så lusten bara försvinner. Jag vet att jag själv inte är så duktig på att lämmna kommntarer, så jag skall inte säga nåt men det känns bättre när man får en lite kommentar, det blir som en bekräftelse på att någon har läst. Jag har ju varit dålig på att uppdatera med så det är ju inte så konstigt.
Så jag funderar på att lägga ner nu, eftersom jag ändå är dålig på att skirva här.

Klart!

Mina pärlor som jag beställde förra veckan kom idag!
Så efter lite middag hemma så tog jag och Alice och åkte hem till mamma och pappa.
Visade mamma hur sodastreamen funkade, sen visade jag pärlorna jag hade fått med posten idag.
Sen drog jag fram alla grejorna och så tillverkade jag mitt smyckeset. det blev halsband, örhägen och armband.
Så här blev resultatet:

Jag har tagit bilden med min mobil

Nu fattas bara en snygg frisyr och ett par snygga skor.

Mmm glass!

Jobbade inte hela dagen igår, vilket var väldigt könt, så borde man ha de oftare.
När jag kom hem bytte jag om och så tog vi och åkte en sväng till kungsmässan, men först gick vi vägen om Lindälvskolan och röstade inför EU tjötet.
Sen gick vi in på... shhhh! (ICA) och handlade en massa och hoppas på att de ska räcka till nästa lön.

När vi kom hem ställde jag mig och gjorde ordning maten, det blev bakade potatisar med stek kött och vitlökssmör ;) mmm så gott.
Efter maten ställde jag mig och gjorde glass i stora lass! Fick ju en glassmaskin i morsdagpresent av Alice och så hade jag en sen tidigare.
Så de blev vanilj yohurtglass i den ena och den andra gjorde jag chokladglass med lite smält choklad i och lite hackad choklad.
Vi smakade på båda glassorterna innan jag slängde in dem i frysen. Passade på att knäppa kort på glassarna med ;)

Så här ser yoghurtglassen ut:

Den ser lite gul ut på fotot men så gul är den inte med tanke på att de inte är ägg i...

Och här har vi chokladglassen:

Jag glömde att jag skulle fota glassen innan jag börjar skopa ur..

Det är så värt att stå och söla med,för det är så gott och en glassmaskin är inte så himmla dyr.
Hemmalagat är BÄST!

Sen kan de ju vara så att jag har stor passion för att baka, kanske skulle blivit en konditor?
Risken finns ju att jag tröttnar och de vill jag ju inte.

Det är inte lätt..

I går var jag hemma hos mamma och pärlade, jag håller på att göra en brudkrona att lägga upp på smyckeshoppen.
Fick göra ett uppehåll sist gång för pärlorna tog slut och igår tog dom slut igen, typiskt. så mamma ska beställt mera.
Tänkte göra ett fint smyckeset att ha på bröllopet men det var lättare sagt än gjort. Så jag tog och beställde ännu mer med pärlor från en annan pärlshop än den mamma beställde ifrån. Jag hoppas att kunna få de nu i veckan eller i början av nästa.
Lovar att lägga upp bilder på smyckesatsen när den är klar.
Skönt att vara ledig nu i två dagar, var i allafall fint väder igår.
Lite kallt idag, dock..

Peace and out

RSS 2.0