Älskar denna låten!


JA!!

Min söta, goa & snygga pojkvän har låst upp min nalle! så nu kan ni smsa och ringa mig som vanligt igen.. inte för att jag får sms så ofta ;p haha!


Det var en lugn start på jobbet, men efter kl:12 nångång strömmade in med folk på Willys och de blev kaos!! Man vill ju klona sig för man var ju most wanted över allt haha..

Min nagel har gått sönder!! hela världen går under! den har ju gått sönder lång in på fingret med, gör så jäkla ont :( fastnar ju över allt med.. hatar när de händer. Jag måste ta bättre hand om mina naglar!

Är ledig imorgon så får städa järnet och så laga mat mitt i allt också.. jag jobbar ju på nyår 10 till 16..

Ska ta lite kvälls mat nu..

kram i kvadrat ;)

Byta abonnemang..

Jag kommer kanske vara utan mobil en dag eller två :/ jag ska byta från 3 till Tele2 och min mobil är låst till 3 så jag måste låsa upp den innan jag kan ringa igen. Så imorgon kommer jag inte ha min mobil så sms och ring mig idag ist haha!!
much love


Fredagens fynd ;)

okej lite uppdatering.. jag var ledig i fredags så jag stack till kungsis med min kompis Helena. Jag var galen nog att ta bilen bort, vilket jag ångra bittert när jag väl satt i kön in till kungsis. Gjort är gjort så de var ju bara att fortsätta, jag fick dock lite lätt motorstopp på den dumma 760:n, vilket jag säkert inte var populär för :p. Fick bara vackert slå på varningblingersen och försöka starta om bilen. Lyckades få igång de igen och brassa på så jag kom iväg tvärr för dom bakom mig blev de rött när jag väl passerade rödljusen. Jag fick pakering ganska så snabbt iaf :)
Träffade upp Helena på pakeringen sen gick vi in. vi gick diret till Intersport för hon skulle byta en julklapp till sin kille, när vi kom dit såg vi hur lång kön var så vi tänkte vi åter kommer.
Så de blev Gina Tricot och där fynda jag :D, Alice blev kissenödig så jag tog henne till toa kön och Helena köade för mig på Gina. Gick rätt så fort ändå när jag kom till kön tycker jag.
Här är de jag köpte iaf ;)


Svart klänning

grå klänning/tunnika


vit top

Sen fortsatte vi bort till Innterspor igen och där var de inte så lång kö och jag tittade på ny vinter jacka så länge och hittade en :D


Svart jacka ;)

Vi skulle ta en fika, men de var fullt överallt så vi gick ut och över till donken och fick käka där ist.
sen åkte vi till skopunkten där jag fic köpt mig ett par nya skor. Inte på rean dock men jag gillar dom ändå ;p


inga höga klackar ;)

och så fick Alice ett par fin skor med :D


Söta va?

Gick åt ca: 1100 kr denna dag men jag är glad ändå :D
För en gång skulle blev det klädder till mig, nu saknas bara en ny BH så är jag nöjd ;)


lång arbetsdag

Det var de kändes som, jag jobbade 15-21.15 men de var inte många som var inne och handla på den tiden så man kändes sig lätt rastlös. Vi hade de trevligt ändå tycker jag.
Jag fick höra att de är andra gången vi har öppet juldagen, kanske de var därför de inte var så många där? eller så gottade sig alla bara av att vara ledig, kan tänka mig dom som har haft jul hemma fick lite mat över ;)

Köpte hem lite naturgodis och hitta en ny favorit, torkad jordgubb med youghurt överdrag *mums*
Fick ju smaka lite på Cissis godis ;) så man blev ju sugen på mer :p

Nu finns all dock i min magen, fast jag bjöd Hans med ;)

Så var julen över

Även om jag inte hade några större julkännslor så kom ju julen i allafall. Vi vakna vid 8 och myste lite inan vi steg upp. Alice vaknade lite ledsen, hon hade ont i läppen. Jag gick upp till henne och krama om henne och frågade om vi skule kolla om tomten hade varit här under natten. Vi tog med julstrumpan in till pappa som låg kvar i sängen, så fick Alice visa allt hon fick. Hon var jätte glad.

Jag trodde jag hade allt fixat för dagen och allt som behövdes var stryka kläder. Men det var mycket jag kom på när allt kom till krita. Vi var lite sena till Svärmor men som tur var var vi inte ensam om de. Vi fick god frukost och några julklappar blev bytt där, de var mest Alice som fick lite klappar resten tog vi med oss till mamma och pappa. Vi vuxna skulle ju inte byta julklappar men de gjorde vi ändå haha!

När vi väl satt i bilen för att åka hem till mina föräldrar kom jag på att jag hade inte fått med mig allt. Så de blev att vi tog en tur hem först. Saft såsen jag köpte och två julklappar hade jag glömt så Hans gick upp efter dom, vi hade fått täcken av Hans mamma så han passade på att ta med sig dom upp. När vi kom till mamma och pappa blev vi bjudna på glögg och sen blev det dopp i grytan. Jag tog bara en gång, det är inte likt mig men jag var så mätt, men åt andra sidan drack jag för mycket julmust.
 Efter de blev de Kalle Ankas Jul, så när Alice tittade passade jag på att slå in julklapparna som jag hade glömt slå in. Sen satte jag mig och kolla på det som var kvar på Kalle Ankas Jul. Efter de blev de klapp öppning. Jag fick dock inget av Hans för han hade glömmt köpa till mig :( Det blev mer mat efter klapp öppningen. Sill, korv, köttbullar och skinka mm. Min bror åkte hem efter de för han mådde inte så bra, hoppas inte han blr sjuk nu. Sen in på kvällen åt vi ris a la malta. Efter de åkte vi hem. Vi beddade nytt i våra sängar och bytte ut till dom nya täckerna. jag tror jag sov rätt bra i allafall även om jag var trött när jag vaknade.

jag lyckades!!

Jag är vaken än!! och nu är alla julklappar inslagna och Alice har fåttt sin strumpa.
Nu mumsar jag på julskinkan och ögonen går typ i kors...

Så god natt!

nu är jag jätte trött...

Jag började 6.55 imorses men jag för sov mig lite så jag var inte på jobbet förrän 07.05 eller jag stämplade in då.. sp fick jag jobbat till ca 18.30. när jag igentligen skulle ha jobbat till 20.. direkt efter jobbet gick jag in och handlade lite.
När jag kom hem satte jag mig ner en stund sen letade jag recept till köttbullar. Det blev mest bara insperation till eget recept och jag tror dom blev rätt goda ;) . Sen gjorde jag ris a la malta, väldigt enkelt blev de. Jag hade köpt gröt på "korv" och sen vipsade jag bara grädde med vaniljsocker och blandade med risgrynsgröten..

När de var klart fixade jag iordning mitt julgodis i "Cellofan" påsar, himla sött :)
Alice kom i sängs alldeles för sent... vet inte om jag orkar håll mig vaken tills hon somnar. Jag behöver ju slå in lite julklappar med. Hans har iaf fixat julskinkan som jag vill helst äta nu medans den är lite varm, men vet inte om jag orkar..

Jag önskar er iaf en riktigt God Jul!!!

kram

äntligen hemma

Då var det klart fick löpt dom sista julklapparna idag.. tänkte bara kompiltera lite imorgon men de gör jag på jobbet.. får ta och slå in dom ikväll.. ska ju göra köttbullar och ris a la malta att ta med till mamma o pappa.. och så glömde jag fråga mamma om farmor och farfar kommer :/ typiskt mig... Mitt Doris minne slår ju till lite då och då ;p


Fick dagens promenad med :) gick till och från kungsis och jag lyckades dra med mig Hans, tog lite tid men det gick :) Alice är ju inte så svår att övertyga ;) nu är hon dock ledsen. Jag blev lite arg på henne när vi gick hem. Hon började gå saktare så jag fick dra med henne och hon gjorde de bara för att jäklas. vi hade suttit ner och vilat innan vi gick hem, så de var ju inte för hon var trött. Hans tyckte inte hon skulle få se julkalendern bara för att jag fick säga till henne så många gånger och jag håller med. Det är tråkigt, men man måste ju sätta gränser.



jobbigt..

Idag har jag bara vart jätte trött, jag glömde sminka mig innan jag åkte kom på de när jag skulle se efter vart jag skulle sitta.. smet in på toa och kleta på lite foundation så man såg någorlunda ut iaf.. den var ganska lugn morron i kassan men fler blev det runt 12 tiden.. sköt att man lämna vid 15 då ;) och lite annat hann jag med, fick ta Maggan och Malin på rast så blev lite i tipset med.. skönt, älskar att få göra olika uppgifter underdagen..

Har så ont i min vänstra handled och jag vet inte vad jag har gjort.. kände de igår med men känns mer idag :(

Fick handlat lite med innan jag åkte hem.. nu sitter jag och äter köttbullar med pommesfrites.. tänkta gå och kn med folket på kungsis sen.. idag är sista dagen för mig och fixa fler julklappar eftersom jag jobbar hela dagen imorgon..
Det blir ingen gekås idag det orkar jag inte.. kanske åker ner i mellandagarna..
Hoppas jag hittar nåt till dom som är kvar...

Three Days Greace - Pain


Deppig dag..

I dag har jag varit lite deppig, jag vet inte riktig varför och jag kände de inte riktigt heller förrän Johanna kom och såg de på mig, då kände jag att jag ville bara gråta men jag bet ihop och höll mig lite undan, Johanna gav mig i uppgift attt göra andelarna så kunde hon ta kunderna.. så när jag fick min första rast så ville jag bara låsa in mig på toaletten och gråta, bara för att få de ur mig.. men sen så tänkte jag att jag hinner inte göra allt de på en kvart och så ville jag inte att folk skulle börja undra.. så de blev att jag tog tidningen och bara satte mig i dom sköna stolarna. det blev ingen frukost jag hade ju ändå ätit lite innan jag åkte..
När jag kom ner gick Johanna på rast så jag försökte klistra på ett leende.. och jag hoppas den funkade.. ingen sa nåt iaf..

Så när de inte var några kunder så fick jag prata av mig lite till Johanna, inte var de så lätt man blir ju avbruten men kändes rätt okej ändå.. vi gick på lunch samtidigt och fick väl bara små snackat om annat vilket ocskå är skönt att komma på andra tankar när man känner sig lite nere..

Jag tror de kan vara en typ av julstress som har nått mig, jag har aldrig kännt så här innan.. Sen kan de vart också tanken på att julplannerna skulle ändras och flyttad till tisdag då jag jobbar hela dagen, när jag fick höra de igår kände jag mig lite borträknad.. men nu när jag kom hem så fick jag reda på att vi kör på som de var sagt från början, vilket käns väldigt bra..

Fick mig en glad överrasking när jag kom hem, Hans hade ständat och gjort fint så gott som över allt, frostat ur frysen, tvättat och diskat samt lagat mat!!! de är ju inte ofta de händer och de hade sparat mat till mig så här sitter jag och nuter med fullkornsris fläskotlett och kantarellsås :D tyvärr så är det rätt så rensat i vårat kylskåp så de blev vatten till annars hade de vara gott med mjölk eller cider..


blev fast här

hehe jaa, blev fast framför datorn så har inte gjort nåt speciellt direkt.. var inne på facebook och spela lite spel och läste Sannas blogg med :) och så la jag till sanna på msn så nu kan vi busa där med ;)


ska ta och sova nu ska ju som sagt jobba imorgon..

natti natti

Man blir ju så glad! :)

Jag tömde min skjorta på lite papper och sånt som jag stoppar på mig på jobbet tänkte ta och tvätta skjorta och så hitta jag lappen Johanna skrev till mig förra veckan.. hon skrev den kvällen innan och så fick jag den på fredag morgon :D blev så himmla glad.. typ för gyllde hela min morgon och sen kom hon och förgyllde rästen av dagen hihi ;p

mupp

Ny tjusig tröja har man på jobbet nu.. gäller iof bara i tipset och fram tilll jul men lite najs och få lite ombyte :) än så länge har ingen skämmtat om den.. texten  "Den perfekta julklappen!" står de tryck typ i bröst höjd och under är det bilder på triss lotter... ni kan ju gissa själva  vad för skämmt som kan komma...


Annars så var dagen rätt lugn.. kände mig lite rastlös men lyckades ta mig igenom kvällen utan göra dumma saker.. hoppas jag iaf haha! så inga bravader idag..

det blir tipset imorgon med och jag får sällskap!!! yay ska bli extra kul!!
ajaa.. får se vad jag får för mig ikäll!

lång sovmorgon!?

Japp nu först har jga gått upp.. gick och la mig typ vi 1 igår och var iof uppe en vnda vid 8 med Alice på toa men gick bums till sängs och somna om.. sen vaknade jag av att Alice kom med telefon vid 10.. de var hennes farmor i telefon men det var nog ett kort samtal, kommeri nte ihåg riktigt vad hon sa men jag somna om iaf.. sen vaknade jag 12.15 av att Alice hade öpnnat dörren in till oss och Hans ropa på henne att hon skulle komma och mysa.. Under den tid vi låg och sussa sp gott var Alice uppe och titta på tv..
Snart dags att åka till jobbet med.. snacka om att sova bort halva dagen, men jag var så jäkla trött...

Ska la göra iordning lite frukost... Massage hade varit gött och få lite med..


Home sweet home!

Äntligen hemma! så trögt att jobba så många timmar :( men det var trevligt idag inte lika busig som igår.. fast jag hann med lite flumm idag med ;p
började dagen med scanning sen var jag rastavlösare och de gick som en dans.. höll dock på att glömma av mig själv hehe.. vela ju runt i butiken för att lämnat tillbaka varor som folk inte vill ha ..

till flummet.. var i tipset med Ann och så fyllde jag på med cigaretter i hyllan ovanför kassan och så tog jag hjälp med saxen på dom limporna som har plast och varje gång så höll jag på att lägga upp saxen med cigaretterna, haha.. Caroline tyckte inte jag skulle ha saxen mer..man vet ju aldrig vad mer som kan hända :P haha..

När jag kom upp till omklädningrummet så jag att Hans hade ring och pratat in på telefonsvaren.. ja han var ju hungrig så de var ju bara och ringa upp och höra efter vad som önskades och de blev Donken.. fick dock skrapa rutorna innan jag kunde åka, jobbig is var de med :/

Väl på donken gick jag in och beställde, där var de några ungar i 13 års åldern och verkade tallat på mammas och pappas spritskåp, inte för att dom var bråkiga var mest roligt för de ville sommarjobba på donken och trackade personalen.. Inte hade de koll på va CV var heller.. gjorde kanske inte jag heller in den åldern btw.. jag fick sommarjobb endå :p iof inte förrän jag var typ 16.. den var då jag fick intresse för de iaf...

mätt och belåten är man nu iaf :D och så blir de sovmorgon imorgon!!!!
yay!

Bästa jul låten!


mmm julbord :D

Jag hann inte hämta paket idag får göra de imorgon, om jag hinner hihi..
Var rast avlösare när jag började, de är skönt när man jobbar långa dagar får då går tiden fortare tycker jag iaf.. Sen gick jag och Johanna på rast samtidigt och gottade oss i julmaten!! massa gott  ^ ^.. jag gjorde bort mig dock, hehe.. hade hört innan allt gott som fanns som tex ris a la malta och jag såg den ju inte.. så högt och tydligt sa jag men jag saknar ris a la maltan!! då fick jag arga blickar på mig från dom som hade gjort i ordning julmaten och så sa Jeannett att den står där på borde bakom dig! ja där fick jag så jag teg haha!! jag missde den när jag gick in såg ju bara den goda maten inte de andra :/ ajaa.. mätt och glad var man iaf när man kom ner :D
Gick och små åt av godiset på varje rast sen.. måste har ätit all min förbruking för detta år.. eftersom jag tänkte dra ner på godiset..

Har vart en trevlig dag endå på jobbet, gjort många sysslor.. satt i kassan, och plockat lite tom kartonger i hyllorna med Johanna och så fick jag träffa Therese med :) .. plockade in tidningarna med och gjorde lite efterrapportering...

Härligt fummiga var vi med hehe ;p

får väl ladda för en ny dag imorgon.. med nya bravader

snart dags och jobba

ska snart lämna Alice på dagis.. sen får jag ta och åka till jobbet, hinner inte hem i mellan :(
jag tänkte se om jag kan ta vägen om okq8 och hämta mitt paket.. ska bli spännade, för jag kommer inte ihåg vad jag har beställt haha...

Ska visst bli lite julbord på jobbet idag så jag ska inte ta med mig nån mat men se om jag har lite pengar som jag kan överföra ifall allt är slut när man väl kommer upp..

Så nu har jag förtöver lite pengar, tog de sista nu... måste klara mig på de tills på måndag!

nä nu får jag ta och klä på mig!

ha de gött!

killer boots!

Ja, det är dom verkligen! hade såååå ont i fötterna när jag kom hem i lördags efter jag skaka loss ;)

Var hos Sanna på inflyttnings fest innan, jätte mysig lägenhet, nästa lika bra som min ;) hihi..
Hade jätte kul och var lite DJ med ;p och så spillde jag på Sannas duk :/ sorry!! tur att du har tvättmaskin! de äger att ha de uppe i lägenhete :P
Det blev iaf utgång efter festen, tråkigt att Sanna inte hakade på men samtidigt föstår jag varför :)
Vi knödde ihop oss ett gäng i Emelies bil *haha* och farbror blå körde vi förbi utan att bli stoppade *phew*
Vi ranglade in på Esters och tog över dans golvet dirket ;) inte för att de var så många där iof ;p

Var skylldig Johanna 50 kr som jag fick låna direkt efter jag gav henne dom *lol* tänkte inte på att de kostar en 20 för att hänga av jackan *suck* men hon fick tillbaks den idag :D

okej upp med en bild på bootsen då :p
köpt på skoboo ullared

long time...

Jaha, det var ju inte igår direkt.. tänker inte upddatera sen sist.. kommer ta heeela natten :p

en vecka kvar till jul och en massa jobb väntar.. tänkte se om ag orkar åka till gekås igen på måndag, få lite grejer bytt och se om jag kan köpa lite julklappar också.. en ny vinter jacka hade vart bra eftersom jag hade sönder min i söndags :/

gjort en massa julgodis.. gott som f*n ;) får slänga upp lite bilder på dom sen :D

snart dag och nana.. har dubble skift imorgon och fredag.. suck.. men de är goa pengar får hålla siktet på julafton då ja är ledig :D

kram

RSS 2.0