LEDIG!

Japp idag är jag ledig, har jobbat ca 9 dagar irad nu.. så det ska bli skönt.. jag har inget inplanerat, så tardagen som den kommer..

Det var lång dag igår.. men hade iaf sovmorgon ;) åt stadig frukost hemma.. Eftersom Alice och Hans skulle bort så tog jag fram kläder åt Alice att ha på sig, hon var så söt.. eller ja hon är alltid söt men igår var hon extra söt :D
efter det gjorde jag iordning mig och åkte till jobbet.. jag började dagen i kassan sen vid 15 blev jag rast avlösare.. Så skönt att man kan få varierande uppgifter.. men dagen var ändå lång sen när alla rasterna var färdiga och jag hade tagit för lite rast, de är ju inte ofta de händer..

De märktes att jag var trött, men vi hade roligt ändå ;) jag trodde att de var söndag krävdes en del övertalning hehe..
Sen var jag klantig också, attj ag hann med det med.. jag var i tipset och tog hand om kartongerna och hade en liten kniv så att de var lättare att vika ihop kratongerna.. så vid ett tillfälle skar jag mig i handen.. höll på att öpnna upp dom som stod på golvet med stockar i vi skär bort locket på lådan så blir de lättare att se och hämta snuset och så hade jag antaligen användt fel sida på kniven och då skär den ju inte så bra så skulle ta hjlp med andra haden och dra loss den varv jag skar mig i handen... gjorde väldigt ont men det var inte så djupt..

Det svider idag med men jag har satt aloe vera på och plåster..

och så när jag kom hem igår hade Hans tagit hem lite kompisar så jag fick sen en halv film iaf.. tog mig en glass och tittade på filmen.. sen kom Alice och kröp upp i mitt knä, så mysigt! sen somna hon där.
Så blev de en paus i filmen så fick Hans lyfta in Alice till sängen, hon vaknade då så hon fick på sig pyjamas..
Sen natta vi henne..

När kompisarna hade gått kollade vi på discovery, de var nån serie om farkoster mm.. vet bara att jag somna nästa så vi gjorde oss i ording och la oss ist hehe..

Nu är de dags för frukost!

Fredag!

Det var allt lite segt och gå upp idag.. var uppe i natt med Alice, hon behövde kissa och så skulle hon ha ett glas vatten..
Sen när väckarklockan ringde snoozade jag. Hans var så snäll och tog Alice till dagis idag så jag kunde ta mig en dusch innan jobbet.. och som vanligt skulle jag hitta på nåt i sista sekund.. som att slå på min sega gamla dator och bestämma mig för att betala räkning och föra över lite pengar mellan konton.. givetvist krongla datorn lite så jag blev 1 min sen till jobbet.. så typsikt mig.. Jag är verkligen en tidsoptemist..

Dagen började med att jag satt 30 min i kassan och sen stod jag i tipset fram till 17:00... Märkets ju att de var löning igår hehe..

Skönt och vara hemma nu iaf.. hade hoppas på lite mat när jag kom hem men det blir inget med de får väl hoppas på att de blir nåt snart är ju hungrig.. får bli en mannafrutti så länge..

Mot KÖKET!!

Smart ass!

Japp, jag har gjort nåt klantigt.. var och tankade bilen idag på Jet-macken och nej jag tanka inte i disel men däremot körde jag ifrån tanklåset som jag hade lagt så fint på bagagelucka.. den leva fram till övergågnstället vid rondellen där den ramla av och blev överkörda av nästa bil...

Det slog mig först när jag körde in till ivarsgårdsgatan att jag nog inte satt tillbaka den.. paniken rusade och jag svängde in mot dagiset och parkerar där snabbt ur bilen och flänger upp tank luckan till min besvikelse hade jag ju inte satt tillbaka tanklåset, FAAAAN mummla jag för mig själv och tänkte den måste finnas kvar på macken.. snabbt in på dagis för att hämta Alice och tänkte jag måste åka NU..

Då vrålar Alice dagis fröken HEEEEJ Anna-Carin!, dig vill jag växla några ord med.. FAN tänkte jag och hoppades att de skulle gå undan, jag lossades att jag inte hade så brottom..
Det var dags att boka tid för utvecklingssamtal, de gick rätt så fort och hon snodde min penna också som jag inte märkte förrän jag kom hem..

Väl ut på gården igen var de dags att fånga in Alice, det var inte lätt.. NEEEEJ! skrek hon och började springa.. Skit också tänkte jag och så ropade jag på Alice och hon kom till mig och började med dom berömda orden "Måste vi gå hem?" Nej sa jag "vi måste åka till bensinstationen och hämta en grej som mamma tappat och sen åker vi och handlar lite mat" så de köpte hon och så sa hon hejdå till alla..
Snabbt in i bilen och åkte tillbaka till macken, precis när jag svängde in så såg jag den vid övergångstället.. "Jaa, tänkte jag, den är kvar" snabbt pakerade jag bilen och flög ur och frågade snabbt om Alice kunde stanna en lite stund i bilen medans jag gick iväg.. och det gick bra.. så jag låset bilen och skyndade till övergångstället.. där log tanklåset och jag tog upp den till min besvikelse var den söder :(
Fan tänkte jag måste ringa Hans och säga som de är... Så jag ringde honom och sa att jag har gjort nåt dumt och du kommer bli arg, det första han sa var "Har du tankat i disel?" men så drog jag hela historien och jag vad kan man göra en sucka lite lätt och så sa han att de är bäst vi åker hem och så kanske han hade en i reserv hemma.

De hade vi inte så vi åkte till Biltema i GBG och fick köpt lite andra små grejer som fönsterskrapa till 760:n, sen bar de av till KBA igen vi åkte till kungsmässan där jag fick köpt vantar, mössa och halsduk till Alice, sen var vi så hungrig så de blev donken.. A bad day hade jag... men men de löste sig till sist..

Peace and Out

Hemma!

Så då var arbetsdagen över.. den gick ganska så snabbt iaf, fick hjälpa till med rasterna..
Jag som bara skulle ta en snabb dusch innan jobbet, de blev inte så..  Hann inte med att laga nån mat så de blev en manna frutti och en banan.. tänkte jag skulle köpa mig en smörgås på jobbet, men mitt Doris minne slog till så jag glömde de båda gångerna.. så det blev mer bananer..  i mellan rasterna åt jag läkerol.. har läst att de kan ha lakserande effekt, klarade mig iallafall på jobbet :p

Kändes bra när jag visade mitt lönebesked för Hans, de innebär att vi får en del pengar denna månaden och allt går inte till räkningar.. dock har vi en bil att betala av och jag behöver tanka min raggar bil :p så jag kan köpa mig en ny BH! HURRA!! *LOL*
Måste skaffa vantar och sånt till Alice nu.. det blir allt kallare nu vill, ju inte att hon ska frysa!

Ska ta och kolla mail och se om de finns nåt på tvn som man kan somna till ;) ska upp tidigt imorgon de blir öppning som gäller..

tack och hej

snart dags att jobba igen..

Jag har inte varit så jätte duktig idag... men jag har tvätta och satt igång diskmaskinen :)
Jag gillar inte alls och städa även om de ser bättre ut städat..

Fick lönebesked idag och jaa, den ser väl bra ut.. inget fel med den alls, bara de att jag kommer inte få mycket över, finns så mycket jag behöver just nu.. känns inte som jag har skaffat mig något på länge.. en ny BH skulle sitta fint nu när min ända vita gick söner förra veckan.. nya höst/vinter skor.. jacka & vantar.. men Alice måste komma först så jag får la vänta tills nästa år igen då...

Måste äta nåt innan jobbet.. undrar vad..

Nä ska ta en snabb dusch och se om jag kan mätta min mage med nåt gott..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0