Heavy on my heart


- Anastacia Lyrics

Jag mår inte bra..

Jag är inte sjuk.. jag mår bara inte psykist bra.
Det känns tungt för mig.. Jag känner mig instängd...
Jag kan inte inte säga exakt varför jag känner så här, för jag vet inte rikgit själv.
Jag vill här i från och jag bara längtar att få lite miljöombyte, men de kommer nog inte hända.
Jag vill inte umgås med folk som ställer frågor, jag vill bara vara. Men jag vill inte vara själv och jag vill bli tröstad. Jag vill gråta och jag vill skrika. Jag behöver ett ljudisolerat rum.
3 dagar finns framför mig som jag vill så gärna ta vara på och komma ifrån detta. Jag tror på att jag har mött min demon. Jag vill tro på att ett miljöombyte skulle hjälpa mig att ladda om och kunna tackla denna demon.
Jag vill bli jag igen.
Jag vet inte vart jag ska ta vägen? Inga pengar och det stället jag ville rymma väg till är redan bokad av någon annan.
Vad gör jag nu? är jag fast här??? Kan jag klara mig på hemmaplan?

Jag tor detta är ett litet rop på hjälp.

SHOPPING!!

I söndags blev de ingen inoljlning av utemöblerna. Hans skulle greja med bilen så jag tog och kollade upp vad mamma och pappa hade för planer.
Dom ksulle åka in till kållered och kolla på skor. Mamma undrade om jag också ville följa med, och inte var jag sen på att säga nej ;)

Så vi åkte till ekencenter i kållered och var inne på Bäckebolskor, de var rea på skorna och de märktes verkligen, de var lite utplockat och de fanns inte så mycket som intressearade oss. Så jag föreslog att vi skulle åka över till K-Center och ta SkoPunkten istället. Och så blev de.. jag fick köp två par nya skor!

Söta skor va?

Sen åkte vi hem till mina föräldrar och så var vi där en stund, jätte mysigt. Fick god mat och så :)

Måndagen jobbade jag bara, så inget kul där.

Idag har jag varit ledig, så tog en ny shopping runda med mammsen idag ;)
Först skulle Alice och hennes kompisar i hennes ålder på dagis till bion.
Så de blev att  jag åkte hem till mamma så länge och så snackade vi lite och så provade vi lite kläder, blev en prommenad med Ludde med innan vi åkte.
Jag körde mamma in till kungsmässan och så hämtade jag sen Alice på dagis.
Vi tittade lite på skor på dinsko men mamma hitta inget där som hon ville ha och jag var ju nöjd med mitt jag köpte på Skopunkten ;)
En tripp in till gina och jag fick ENTLIGEN köpt mina jeans leggings!! den blev ett linne och så byte jag ett linne till en störr e storlek jag hade köpt tidigare på Gina. Jag var helt enkelt för stor över bysten.

Mina mörkblå demin leggings         Nytt linne (som inte är vit eller svart)


Linnet jag byte storlek på och färg

Jag gick in på Lindex och hade tänkt kolla på en klänning men jag hittade inget jag ville ha men hittade leg warmers. Inte för de behövs nu kanske, men dom var så söta så jag kunde inte låta bli ;)


Lila leg warmers ;)

Så tänkte jag att jag behövde en matchande top men jag hitta ingen på Lindex så jag tog vägen om Kappahl och hitta denna söta!


Visst är de söt topen?

Jag köpte även en ny BH men den tog jag ingen bild på, så de får ni överleva ;)

Jag såg så många söta klänningar på Lindex som passar Alice så jag vet nog allt vart jag tar vägen när lönen kommer ;)

Härlig dag iaf, trotts att de var så kallt.
Vi åker kanske till Coop nu, Hans behövde lite grejer på Coop Bygg.
Ha en trevlig kväll!

Familjen :)

Det tog tid men, vi gjorde nåt hela familjen igår.
Jag ville ta en promenad och ha en mini picknick, men så blev de inte.
Hans behövde åka ut till båten och så sa han att vi kanske kunde ta en sväng, först kände jag "suck" men så gick jag med på det och så drog han med sig ett fiskespö.
Väl ute med båten så kändes de ganska så bra. Jag fick köra båten när han hade sitt fiske. Det gick ju inte fort men var väl lite ro fyllt fast lite tråkigt. Jag saknade mina solglasögon, var lite besvärligt med solen i ögonen.
När Hans var färdig med fisket så tog han över båten och så åkte vi en tur i lyngnen.
Det gick ganska fort och det var rätt skönt, att känna vinden i ansiktet. Det går inte beskriva känsla men den kändes bra.
Sen åkte vi in lite till kanten och så fiskade Hans lite till, man blir ju lite rastlös, så jag tittade i Hans ena fiske väska och hittade ett paket med Bellerina. Den var man ju inte sen på att öppna och äta av, så jag fick min mini picknick till slut. Sen bar de av hem och då passade jag på att knäppa lite kort med mobilen för kameran hade jag glömmt i bilen.

Alice myste längs in i båten, den blev som en koja.


Alice sitter brevid mig


En bild genom båtfönstret.


Min älskling kör, han sitter ner på huk och kör hihi

När vi kom i land så åkte vi en lite tur runt lygnen med. Sen åkte Hans och hälsade på en kompis, jag satt kvar i bilen för Alice hade somnat och jag ville inte lämna henne där.
Vi åkte sen hemmåt men vi kom ut borta vid Hamerö så de blev att vi tog en sväng in till coop, vi skulle ändå handla lite och Hans tyckte vi kunde lika väl göra de på coop när vi ändå var i närheten.
Vi hade beslutat att grilla när vi kom hem så vi köpte lite potatissallad och lite annat som mjölk och så.
Som vanligt fastnade Hans vid naturgodiset och  vi stod där och valde tillsammans. Givetvist blev det frystorkade jordgubbar i yoghurt ;) och lite annat.

Väl hemma satte jag igång grillen och så fick vi rillat, de var hur gott som helst, bara väntar på att få iordning stolarna och bordet så vi kan sitta ute och äta på balkongen. Kanske nåt vi kan göra idag.

Nu ska jag kolla om de blir nåt bra väder idag, sen är de dags och väcka Hans och käka frukost!

Ha de fint!

Ändrat

Jag har ändrat lite på mina låtar på min playlist.
Blev lite Eric Clapton. Jag tycker dom låtarna är så bra med honom.

Vi har ju grejat i sovrumet och fåt in en fungerande steerio ;) I början av vecka spelade Hans Barry White och så här om dagen byte han till Eric Clapton, vilket fick mig att tänka lite på annat och de var ju ett tag sedan man lyssnade på "gammal" musik.

Jag sparade Cavatina. Jag tycker den är så fin, och har länge tänkt på att jag vill att den spelas på min begravning, Kanske konstigt att jag tänkte på sånt när jag är så ung. Men jag tänker på mycket i livet.

Sen är ju Shayne Ward en godbit ;) och låten All my life är ju för himmla bra ;p

Shayne Ward


Lite kort

Här kommer påsken i bilder:


Min söta påskkärring


Här är påskäggjakten i full gång. Lill' faster på bild


Påskharren hade lagt i en present till Alice med


Hans och mitt påskgodis


Farmors vovvar Nikken och Kaido

Fint va?

På med smajlet

Yes, det gjorde jag igår. Gick rätt så bra, eller?
Idag är de väl okej kanske..
Jag försöker focusera på att jag är ledig i helgen och inget annat. Jag vill så gärna hitta på nåtgot, men jag vet inte vad. Hela kroppen skriker att jag vill hitta på något imorgon. Jag vill ju inte göra mig besviken, men jag vet inte vad jag vill göra för att jag ska bli glad i hela kroppen.

Just de ja, skulle ju berätta lite om min påsk.
Torsdagen började vi greja i sovrummet, slängde saker vi inte behövde så som trasiga prydnarder och lampor.. Vad mycket skräp man samlar på sig.
Sen fredagen var jag ju ledig och då tog vi de mest lugnt och sen åkte vi till svärfar och firade hans födelsedag. Det var ingen påskmiddag där iallafall ;) men påskgodis fanns de ju. Väldigt mysigt så var de.
När vi kom hem grejede vi lite till i sovrummet, det blev att vi möblera om lite och jag fick äntligen mitt nattduksbord!!

Jag hade fixat så jag var ledig på lördagen vilket var hur skönt som helst, vi v ar hos svärmor och firade påsk. vi kom redan 11 och så blev de fika och vi satt ute heeeeeela dagen i solen, även om man satt med tjock tröja på sig så var de hur skönt som helst. Efter fikan fick barnen leta påskägg i trädgården. Vi fick lite godis jag och Hans men de låg i Alice ägg så vi behövde inte leta. Först ville jag gå med dom men så satt jag så skönt i stolen så de blev att jag plåta lite istället.
Sen blev det påskmiddag och efter de fick man göra som man ville. Barnen sprang ju och lekte ut och jag hjälpte till att plocka in. Sen satt jag i köket och pratade med svärmor. När vi hade tänkte och åka på kvällen blev de att vi stannade lite till och tände påskbrasan. Så vi var hemma vid 9 på kvällen.

Söndagen jobbade jag heldagen och jag ni har ju hört lite av den i ett tidigare inlägg.

Just nu hittar jag inte kameran så bilderna får vänta..
Ha en trevlig dag

PMS!

Jag har kommit på att jag har PMS denna vecka eller ja senaste.
Jag har varit arg, irriterad, ledsen och glad, men mest irriterad.
Det versta är att de lyser igenom, folk har sett de på mig att jag inte vart mig själv. Jag är oftast glad, 98% iallafall, tror jag..
Men nu är jag så bitter och grinig, en sån där bitterfitta.
Jag vill bara skrika och hoppas att allt bara flyger ur mig,
Jag har ingen lust att vara snäll och söt och glad.. Jag är arg och BITTER! Det dumma är att det har gåt ut över andra, mest på min käreste.
Jag får vara glad att han står ut med mig, för de är knappt jag står ut med mig själv.

I söndags ville jag bar gråta, jag var så ledsen inombords och hade ångerst för att åka och jobba. Jag ville mest av allt bara dra täcket över huvudet och blunda hårt tills allt försvann, men de går ju inte om man ska jobba.
Allt gick inte vägen i söndags på jobbet, som tur var räddade Johanna min kväll! tack så hemskt mycket!!!
Jag har slaffsat i mig en massa godis och glass så de jag tränade bort är nu tillbaka.. välkommen tillbaka? NÄ! fan att man inte kan hålla sig borta från godis? klart att man ska äta och njuta men inte fan varje dag. Håll dig till helgerna, människa! doh! hur ska jag annars bli av med det?
Jag har fallit ifrån min diet och de är ju inget ovanligt om man heter Anna-Carin, vilket jag gör. Illa illa, måste ta nya kämpe tag. Behöver bara komma över min PMS.

Jag är så grinig nu att de är dags att sussa. Jag får hoppas på att jag får ett gladre humör imorgon och så kanske jag kan berätta om min påsk.

Over and out

Utmaning..

Då var de dags igen...
Jag har fått en utmaning av Anki och jag antar den, så gått det går. Lista 5 saker som du ska göra under 2009.

1. Resa. Jag vill åka nångonstans helst vara borta en vecka eller två... och ska göra de när jag har semester!

2. Jag vill få ording på mig själv, allt vad hälsa och sånt innebär. Ska komma halvvägs dit.

3. Jag ska släga saker jag inte använder.

4. Jag ska lära mig att hantera photoshop bättre

5. Umgås mer med Alice, hitta på bus och så

Usch, de var jobbigt och komma på allt detta..
Den som vill kan känna sig utmanad.

Aj!

Så här se min stackars tumme ut.. De mesta har ju läk nu..

seg dag..

Jag har varit onsylig idag på jobbet... en av rastlösarna letade efter mig när jag befann mig på en och samma kassa sen jag kom kl 10. Jag hade inte ens flyttat på mig för att lämna tillbaks något.
Trodde vi skulle vara översvämmade av kunder idag men de har varit ovanligt lugnt tycker jag för att de snart är påsk.. Jag var lite rastavlösare vid 15 fram till typ 17 sen gick jag och plockade tom kartonger, vilket jag ser som en terapi, fast jag blir frågade vart varor låg nånsatns och de hinner man inte alltid spinna iväg i tankarna..
Fick ätit ost, kex och vin :D så jätte nöjd är jag..

Kom på en sak jag glömde nämna igår.. När jag stod och gjorde soppa så gjorde jag mig illa.. Rev morötter på rivjärnet men de var inte de ända jag lyckdes riva.. jag slant och lyckades riva upp min lilla tummetott.. sivder som fan och de ser inte bra ut alls.. men men, de läker...

Dags att ta och sovav lite,,, kanske hörs imorgon..
KRAM

*gäsp*

Det har var en lugn dag men de var fullfart på jobbet.. vilket var rätt skönt för då går tiden mycket fortare. Och så var jag rastavlösare med och de känns de som tiden bara springer iväg. Jag har fixat så jag får påskafton ledigt och de ska bli så skönt att inte vara tidspressad. De hade varit bättre att jobba på morgoen till 3 men nu blev de inte så och jag lyckades få dagen ledigt istället.

Nu är jag trött och tänker ta och lägga mig nu.. Undrar vad för konstiga drömmar man får inatt? idag drömmde jag att jag ahde äckliga sår på min vänstra arm som var fyllda med vitt var. Såg ut som finnar och ömmade mycket och tryckte man sönder dom så kom de ut vitt tjockt var.. en var stor som en pingisboll med var alltså. obehalig drömm kan man säga. Och jag är glad över att de bara var en drömm.. usch...

Jag ska jobba hela dagen imorgon så det blir inget bloggade eller så.. jag har planerat att äta ost och kex och så dricka vin till på kvällen närj ag har kommit hem.. Är ju trotts allt ledig på fredag ;)

Fredag är bara eftermiddagen planerad, ska till svärfar och fira hans födelsedag..

Natti natti

Långt tid igen

Tror jag har tappat lite lusten för att blogga nu.
Hade jätte roligt i lördags hos Lisa och Johanna, och JA jag var lite dragen, men de gick bra att jobba på söndagen. Hade inte världens jobbigaste bakfylla.
Lite roligt för jag bestämmde mig för att gå till jobbet i söndags för jag ville inte köra med tanke på kvällen/natten innan. Hans små mobbades lite för att jag var tvungen och gå till jobbet för att jag var bakis och så sa han "Mamma får gå till jobbet för är bakis" och Alice sa "Mamma ska du gå till jobbet för du är magisk?"
Hihi hon är så söt.. så jag var magisk heeela söndagen ;) var bara lite seg i kolan annars var de bra.

Det var inte så fint väder igår, när jag nu var ledig och allt.. Det blev en tur till kungsmässan och titade i lite affärer och sen blev de ica. Lagade god mat när jag kom hem sen.

Everybody hurts


When the day is long and the night, the night is yours alone,
When you're sure you've had enough of this life, well hang on
Don't let yourself go, 'cause everybody cries and everybody hurts sometimes
Sometimes everything is wrong.
Now it's time to sing along When your day is night alone, (hold on, hold on)
If you feel like letting go, (hold on)
When you think you've had too much of this life, well hang on 'Cause everybody hurts.
Take comfort in your friends Everybody hurts.
Don't throw your hand. Oh, no.
Don't throw your hand If you feel like you're alone, no, no, no, you are not alone If you're on your own in this life, the days and nights are long,
When you think you've had too much of this life to hang on Well, everybody hurts sometimes, Everybody cries.
And everybody hurts sometimes And everybody hurts sometimes. So, hold on, hold on Hold on, hold on, hold on, hold on, hold on, hold on Everybody hurts.
You are not alone

R.E.M

Blommor

Jag fick fina blommer i söndags så här är bilder på dom :)


Tulpaner från faster, farbror och kusinerna


Rosor!!! Mamma har gjort allt detta <3


Och vad dom nu heter av svärfar och svärmor2

Fiint va? ska se om jag kan besöka min papparattzi ikväll, hihi. Så blir de nog fler bilder..
Ska gå ut i det fina vädret efter jag har diskat!

Ha en underbar dag!
kram

RSS 2.0