Äntilgen!

Nu så har jag hittat en klänning som jag kan ha på bröllopet!
Det blev ingen från Gina det blev från Cassels istället.
Så här ser den ut:

För en gång skull är den inte svart, vit eller rosa ;p

Väldigt festlig! nu ska man bara ta reda på om man har skor hemma som passar.
Hjärtligt tack till min kära kompis Maria som hjälpte mig att hitta en snygg klänning och de tog ju inte hela dagen, hihi.

I helgen förskte vi oss på att göra glass och de gick väl så där, första gången väntade vi inte tillräcklig så de blev mest mjukglass och smälte relativt fort. Sen skulle vi göra om de på söndagen men då hade inte frysblocket blivit genom frysen så de blev typ en kallglass drink. Men inte hängde vi läpp för de, de var ju gott de med ;)
Av äggvitorna vi hade sparat gjorde jag maränger med choklad i, dom blev iallafall lyckade och smakar jätte gott. Tyvärr tog jag inga bilder på våra försök att göra glass så ni får nöja er med marängerna.


Maränger med choklad (recept från Laila, tv kocken)

Jag kan slänga upp receptet om ni är intresserade!

Semestern är bokad!

Jag ska faktiskt få uppfylla en av sakerna jag ville göra 09.
Vi har bokat att åka en vecka till Åre.
Jag blev lite förvånad själv över Åre, för mig så känner jag bara till Åre som en skidort och jag åker inte äns skidor!
Man blir lite sån fördomsaktig och undrar vad sjutton man kan göra i Åre under sommaren. Men själv klart kan ju inte en stad stå stilla bara för de är sommar?
Jag har hört att man kan fiska och cyckla. Det är ju mest Hans intressen som faller in där. Men jag ska utforska stället och kommer säkert hitta saker som jag och Alice gillar.
Jag är mest glad för att jag kommer få miljöombyte!
Vem vet de kanske trillar in nån på min blogg som vet vad man kan hitta på i Åre, ska kanske säga mer exakt vart man kommer att befinna sig? om jag hittar de nu, hehe.
Jo nu hittade jag de vi ska bo i Brunkulla. Jag är öppen för förslag, jag gillar att shoppa, bada, promenera och mysa. Jag besöker gärna muséer och sånt trevligt.

Jag har redan börjat räkna ner och jag längtar så att få semester!!
Vad har ni för semesterplaner?

Vad ska man ha på sig?

Ska snart på bröllop och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Jag har surfat runt på olika butiker men kan inte bestämma mig.
Här är två jag gillar från Gina:

Fråga är om jag kan ha så med att man knyter i nacken. Rsiken är att man är för tung om bysten och dår får man ju ont i nacken. Men den är snygg, får pröva sen i butik.


Denna är också väldigt söt, men så vet man ju inte om bysten får plats.

och denna på Indiska:
Klänning
Denna är lite smal under bysten, så ännu en gång kommer man få plats?

Ska försöka träna mer nu och så sluta äta godis och sånt så kanske man är lite smalare till bröllopet.

Jag ska dock inte ta ut segern i förslott, jag måste fixa så att jag blir ledig den dagen. Jag trodde jag var de för normalt sätt så är jag ledig varanna helg men just denna dag blev de två helger irad. Det irriterar mig.
Ska fjäska med mina kollegor och se om jag kan få loss tiden. *puppyeyes*

Personalfest!

Hade så kul i lördags!


Jätte god mat och rolig underhållning på restaurang Oakleys i Göteborg!

Whats love got to do with it



Jag såg denna filmen igår med min kompis på kanal 9.
Den handlar om en flicka vid Anna Mae Bullock, som älskar att sjunga. En dag lämnar hennes mamma henne med hennes stora syster och Anna Mae får växta upp med sin mormor. När hon är runt tonåren åker hon och besöker sin mamma och sin stora syster. Hon får följa med stora systern till jobbet på en club där den kände artisten Ike Turner uppträder med sitt band. När han är där låter han kvinnorna få vara med och sjunga i jakten på en ny stjärna.
En kväll får Anna Mae sjung på scene med Ike och publiken älskade henne och Ike var mycket imponerad och vill att hon ska börja sjunga med honom.
Så småning om gifter de sig och Ike ger henne ett artsit namn Tina Turner. Tillsammans får dom en son och man får följa de häktiska livet som artist och att Ike helt plötsligt blir en annan man. Han tar droger och misshandlar Anna Mae. Hon försöker lämna honom men det är inte lätt då han lätt får tag i henne.

Jag tycker det är en bra film, jag gillar verklighets baserad filmer.
Tina är en krut-gumma, hon är snart 70 fyllda och rockar fortfarande loss på scenen.


och så var de fredag..

Jisses vad tiden går undan. Det är redan fredag eftermiddag/käll.
Jag som vanligt står med maten. Hans grillade ju inte igår, han skulle ju greja med sin förbannade dator. Jag vill ju bara att han ska bli klar men det är mycket som ska till.
Jag gillar de simplet och så att de fungerar så klart!

Det blev inga bullar bakta idag, så jag vet inte när de blir av men jag tror de blir på söndag eller måndag som jag ställer mig och knådar.

Upptäckte att mitt högra öga var ömt igår och så givitevist var den tvungen till att bli svullen! ARGH! som jag inte har tillräkligt med problem i ansiktet så ska man få ett svullet öga?! Och jag ska på personal fest imorgon.. tror inte de kommer att gå ner tills dess, svullnaden menar jag.
Pirat-fest? snälla!!! ska man behöva dra på sig en sån där ögonlapp och leka pirat? Jag vet inte om de är så farligt men de syns ju! Jag hoppas att de inte blir värre imorgon, då trillar jag av pin.

Planera aldrig mat utan att prata med övriga i familjen, för då blir de som jag är nu, "övergiven".
Min käreste ringer och säger att han ska hem till en polare, tjena och tack tänkte jag, jag har ju planerat maten pep jag i andra änden. Jaha får man till svar, jag kan kolla om han vill komma hit fick jag till svar. Sen suckade jag och sa att du får la åka om du vill och jag och Alice kommer käka snart var sig ni kommer eller inte.
Jag är en mästare på att ta ut segern i förskott och börja redan planera att han skulle handla lite på vägen hem efter som klyft potatisen skulle nog inte räcka så ville jag ha bearnaisesås till och något gott att dricka.
Men dom gick ju i krash så fort Hans ringde tillbaka. Så nu har jag en massa med mat och bara min prickekorv till sällskap.
Jag ringde en kompis men hon kunde nog inte komma förrän 8 ikväll och nån annan vågar jag ju inte ringa för här ser de uta som F*N! det ligger datordelar kors och tvärs genom vardagsrummet och en och annan liten dammus. Hon som jag bjuder över vet jag klarar att se min röra, hon har sött mig i ur och skur när jag hade bebis Alice. För mig kommer hon ju alltid vara min bebis, hihi.

Ska kolla vädret för imorgon, jag tror jag har betämmt mig för vad jag ska ha på mig.


Dag 3

Som jag är hemma och 4 dagen för Alice. Jag tror de börjar släppa nu, vilket är skönt.
Jag vet inte om jag är nöjd med att vara hemma till tisdag, lite rastlös blir man ju.
Vi har tittat på TV tillsammans och spelat lite spel.
Igår började vi spela Pony spelet jag köpte till Alice på Gekås som hon ska få ha att spela på sin dator.
Men hon har ju ingen än och ja, de tar tid. Hans måste ju bli klar med sin dator och de tar ju EVIGHETER! Tur att jag har iallafall en fungerande dator, tyvärr måste jag dela med mig.

Tänkte ta och baka bullar någon dag. Kanske imorgon.
Funderar på att ta mig en smörgås, Hans ska ju grilla i eftermiddag när han kommer hem. För de har jag bestämmt ;p Det är ju på tiden han fixar käk tycker jag!


min pricekorv

Vattkoppor

Jag fick inte kommit iväg nånstans under mina tre lediga dagar.
Det blev att jag följde efter Hans som en hund i olika affärer. Vi var hemma hos Hans mamma i fredags, innan dess var de jag som körde Hans korsoch tvärs, eftersom Hans hade vart på afterwork i torsdags så kunde inte han köra.
De blev en tripp till GBG med, Hans fick vara min GPS. JAg lovar att jag skulle inte klarat de själv.
Det gick hur fint som helst. Men antaligen varj ag rätt spänd och närvös för att köra i GBG så när vi väl kom hem till Hans mamma mådde jag inte bra. Jag var hungrig, hade ont i huvudet, ont i nacken och mådde illa. Trodde jag skulle må bättre när jag fick i mig mat, men inte helt bra blev jag inte. Var lite kallt på kvällen med så man frös med.
Jag fick köra hem också, men de blev att vi tog vägen om ica med, vi behövde ju frukost.
Jag gick runt och funderade på om jag skulle leta rätt på en fruktpåse, men de behövdes inte.
Väl hemma tog jag de bara lugnt, blev att vi åt lite godis och så drack vi mycket. Tillslut började jag känna mig bättre.

Lördag morgon var vi uppe tidigit. Alice skulle på kalas i djugelrummet på freeport.
Så vi släppte av henne på kalaset sen åkte vi runt i affärer undertiden.
När vi hämtade ALice så gick vi in på leksaksaffären på freeport så fick vi köpt en söt plansch till Alice.
Vi åt sen lunch och sen bjöd Hans hem sin kompis, så grillade vi på kvällen.

Söndag var jag och Alice hemma och grejade lite.

Sen på måndagen upptäckte vi att Alice fått vattkoppor. Eftersom Hans ändå var pappaledig så åkte jag till jobbet. Väl är så sa jag att jag skulle ta och stanna hemma med vård av barn torsaden och fredagen.
Fick hjälp av Anki, räddaren i nöden ;) Alltid skönt att man kan vända sig till henne om man vill ändra lite i schemat. Jag hjälpte ju till med rasterna också så de blev ju hur bra som helst, tyckte jag :D

Så här sitter jag på min lediga dag och tar hand om min sjuka bebis..

over and out

Vad skulle jag göra?

Ja, vad skulle jag göra om jag inte hade världens bästa kollegor?
Detta är riktat till Sanna och Johanna, mina älsklingar :D
Jag har ju inte vart mig själv och mitt näst senaste inlägg så skrev jag ut lite.
Dagen efter var man ju på jobbet och de var rush! Dagen verkligen flög iväg, det var nog den snabbaste arbetsdag nångonsin. När klockan var hal 9 på kvällen känndes de som klockan bara var 5 på kvällen. Man hann ju inte tänka till så mycket, vilket kan vara rätt skönt.
Jag var i scanningen på kvällen och så ringde telefonen och de var Sanna som sa att jag skulle komma ut till tipset. Tänkte nu vill väl Sanna busa lite och ha lite sällskap eller hjälp med något. När jag öppnade dörren Stod både Johanna och Sanna där. Jag tänkte "Vad har de hittat på nu?" Jag såg att Johanna stod med händerna bakom ryggen. Och så sa dom att jag skulle komma in, vilket jag tvekade på, tänkte nu har de nåt bus på gång eller nåt. Visst hade de nåt på gång, när jag kom in så visade Johanna vad hon hade bakom ryggen. En bukett med blommor, jag blev så chokad. Dom sa att blommorna var till mig för att muntra upp mig lite. Herregud! Jag kände hur tårarna började komma och jag kunde inget annat än säga tack. Jag blev så glad och hade de inte varit för att jag var på jobbet skulle jag gråtit floder, men jag höll tillbaka dom så gott jag kunde. Jag blev alldeles var i kroppen. Jag tänkte är jag verkligen värd detta? Men de måste jag ju va annars hade jag ju inte fått dom.
Älskar er så mycket tjejer! ni är världens bästa!


RSS 2.0