Jag har varit så upptagen!

Jag är ledsen men dom senaste dagarna har jag varit så upptagen.
Det är så att jag fyllde år igår, 25 år för att vara mer exakt.
Så jag hade släktkalas i söndags. Fredagen så handlade jag in allt (trodde jag iaf) sen jobbade jag. Lördagen gick åt till att jobba för att sedan handla mer till kalaset som jag hade glömmt under fredagen, sen bar de hem för att till laga allt och göra dessert. Söndag gick åt till att skiva upp allt som skulle skivas och dekorera och sen bar de av till kalaset och de kände som allt bara fattades ,men jag hade ju inte fått med allt och jag kände de i heeela kroppen, men de gick bra endå och de var ju ingen som märkte de.

Igår jobbade jag 10-18, min vanliga måndag. Försökte sluta till tre men de var ingen som kunde jobba tre extra timmar så jag fick ta dom själv, så är de när man är ute i sista minuten.
Fck de mysigt hemma sen :D

Jag berättar mer senare och ska försöka få upp bilder, jag glömde kameran hemma så de blir bara bilder från hemmaplan när allt var över hehe. Ska se om inte pappa har några som man kan få se sen och kanske göra collage på ;)

kraaaam

Det är inte sant..

Men jo tyvärr, det har snöat inatt.. passar inte in alls nu, vi ska ju ställa om klockorna till sommartid i helgen.
Jaja, är väl inte mycket man kan göra åt de..
Får ta och gå till Hans jobb och hämta bilen, han var ju så snäll och lämna den där igår, han tog firmabilen hem för att han skulle ut till en kund direkt på morgonen idag. 760:n vågar jag inte köra nu.
Jag måste äta lite frukost nu och sen duscha, så jag kommer iväg innan jag ska till jobbet för att jobba.
Ska ju till jobbet och handla, hehe.

Hoppas ni får en bra dag!
kram

Vill HA!!

Gick in på Gina Tricots hemsida och de har så man kan beställa online och så vanligt så stoppade jag allt i shoppingbagen för att se hur mycket de skulle gå på de jag önskar mig, 1094kr har inte kollat och de tillkommer fraktavgift, om de gör de är de någ billigare att gå till afärren och handla. Så kära när och kära jag önskar mig present kort på GINA!!! eller ja, jag kan ta de på hela kungsmässan ifall de finns nåt annat man vill ha i de andra affärerna.
Det är så svårt att veta vad man önskar sig nu för tiden, när man var lite kunde man ju göra kilometer långa önskelistor, nu får jag knappt ihop till något. Presentkort anser jag vara en bra grej. Jo jag önskar mig en resa, in eller utrikes spelar ingenroll bara jag får lite miljö ombyte så är jag nöjd ;)


Förlåt för alla mina slarviga stavningar, särskrivningar mm. Jag är blind när jag skiver, jag ser inte sånna fel och oftast när jag skriver är jag fullt upp med att skriva så jag tänkter inte äns på hur de ser ut, man är så ivrig ibland ;) hoppa ni står ut med de.. Jag försöker läsa allt en gång till men de blir oftast efter jag har publicerat.

Min mamma har hitta hit ni får gärna besöka henne http://zmycka.blogg.se/

Jag igen..

Har vart lite butter och tvärr..
skulle ju se min kära vän i tisdags men hon hade dubbelbokat sig :( Hon behövde plugga och det förstår jag henne, men jag har ju saknat henne. Så blev lite tjurig när jag inte fick träffa henne, kände inte för nåt den dagen.
Jag har förträngt vad jag gjorde den dagen men jag tror jag satt och försökte få mer erfarenhet om hur man använder photoshop som jag är helt frälst i.

Igår fick jag iaf städat lite, så köket ser inte ut som en jordbävning längre.
Satt vi datorn och tittade på klipp på youtube, speed painting i photoshop. Önskar att jag var mer konstnärligt lagt och kunde skapa sånna konstverk både på datorn och med pensel och färg. Helt bedrövlig är jag inte, men jag önskar att jag var mer naturbegåvad för studera är inte min starka gen, jag saknar ju patience... Ändå känner jag en lite lust för att börja plugga till diverse olika saker som lockar mig. En så länge är de bara drömmar.
Sen bar de av till jobbet och var här och där och över allt nästan och jag älskar att få springa omkring, Jag tycker de är jobbigt att vara fast på ett ställe, då blir man lätt rastlös. En del skaer ser jag som terapi som att gå och plocka tom låder i hyllorna och vika ihop dom och slänga. Då har man gått om tid för att dag drömma ;)
När jag slutade jobbet halv 9, så sprang jag in med scannern och köpte våffelmix. Att göra våffler från scratch är ju överskattat ;p iallafall kl 9 på kvällen :D Hur gott som helst var de iallafall ;)

Idag är jag hemma med min lilla lus, för nu har hon dragit på sig fler löss! jag blir galen på dom jäkla små skiten att dom aldrig DÖR?! det är väl fjärde gången nu??  Nu åker verkligen allt i tvätten och hoppas att jag inte har glömt nåt denna gång. Jag vill verkligen inte att hon ska raka av sig allt hår för att bli av med skiten, min söta prinsessa. Vad fasen ska vi med löss till? dom gör ju ändå ingen nytta, mer än reta gallfeber på mig.
Förkyld är hon med, Alice alltså inte lössen (ja vad jag vet iallafall), och så har hon en fruktansvärd hosta usch usch.. Min förkyldning har nästan släppt helt nu. Passar ju bra till helgen.
Ska jobba på lördag men de är bara från 8 till 15, men efter de ska jag handla till söndag.
Undrar vad jag ska hitta på som efterrätt? får ta och gå igenom min chokladbok, hehe inte bokstvaligt då ;) det blir ju jobbigt då ;)

Over and out för nu


Man ska inte blogga på natten

Skrev förra inlägge härom natten och den var inte publicerad? Kollade bland mina inlägg och den visade att den var publicerad men när jag öppnade min blogg så lång den inte dät. Då klciade jag igern på spara & publicera och vips var den där. skummt värre.

Så min helg har varit bra, jag och Alice var ute och handlade och så träffade vi min mamma och pappa. Så vi gick runt med dom lite på ica. Jag hade planerat att äta hemma och så. Hans var ute och grejade med båten, så jag ringde honom när jag var klar, men han var ju inte färdig för dagen och visste inte när han skulle komma hem. typiskt. Så när jag kom hem bestämmde jag mig för att ringa mamma o pappa, och frågade om jag och Alice fick spendrera rästen av dagen hos dom, och så blev de. vi hade jätte mysig och åt god mat. Jag hade tagit med mig morötter, gurka, gräddfil och dippulver. Så vi åt morötter och gurka med dipp, de var jätte gott :) Vi kom hem ganska så sent och då var Hans redan hemma och sov.

Söndag tog vi bara de lugnt fick tvättat lite och så. Hans skulle greja båt igen men de blev inte så mycket med de för de behövde handla lite grejer i vissa affärer som tydligen var stänga, jag tänkte om man är smart så kollar man upp sånt innan man åker? men så sa de att dom har haft söndagsöppet för de hade dom förra året vi den här tiden. Men jag tyckte endå de kunde kollat de. Men ni vet ju MÄN..

Måndag jobbade jag 10-18.00, de var l ganska så mycket med folk och som vanligt kommer jag av mig när jag grejar. Men de gick ju bra. Däremot so mådde inte jag så speciellt bra. Illamående och så kände jag heela dagen. Trodde de var vätskebrist och energibrist men jag tyckde de inte hjälpte så mycket när jag väl åt och drack. Så jag tänkte de är väl bara jag som inbildar mig och så tänkte jag på nåt annat. Tror jag känner mig stressad inför helgen.

Idag så mår jag rätt bra, ska ev få träffa en kompis som är hemma i KBA på besök :D har inte sett henne på jätte länge så de ska bli kul :D
Ska ta och äta lite frukost, berättar mer sen vi nåt tillfälle.
kram kram

Kan inte sova..

Jag såg en film farm tills nyligen.. skulle bara hämta mobilen men blev att jag satte mig här, när jag såg att datorn fortfarande var igång..
Det är mycekt som pågår i mitt lilla huvud. Jag känner mig lite nere och har faktiskt gjort de ett tag men jag vill inte erkänna det. Jag är inte bekväm i migsjälv och jag känner mig inte som mig. Jag tror att de beror på att jag har gått upp i vikt, jag håller ju på med en diet jag gillar och jag har gått ner, men bara tanken på att jag nästan var tillbaks till ruta ett igen innan jag börja, bara några få kilon ifrån.
Sen när mitt ansiktet blommar ju ut som en trädgård med finnar. Antagligen så har jag väl min röda vecka eller nåt, jag märker ju inte av den eftersom min p-stav håller de undan. Vilket är skönt, fast ändå inte.
Mitt hy är ju förstörd pga att jag jämt klämmer sönder mina finnar, vilket jag gör än.. de är fullt av fulat ärr på mina kinder och jag har nån typ av acne som göra att jag blir helt röd om näsan och ut en bit på kinderna. Jag är helt beroende av fondation, jag går inte gärna ut utan att dra på ett lager, för de får mig att må bra.. för stunden iallafall tills jag ser mig i spegeln. Under dagen så försvinner ibland fondation och jag går alltid med den i fickan, försöker iallafall.. Finns gånger då jag har glömmt den hemma och då mår jag inte bra. Jag skämms så för mitt röda ansiktet, jag tror inte nån bryr sig så direkt men JAG gör de. Jag blir lugn om jag ser i spegeln att de inte ser så farligt ut men när degör det och jag inte kan fylla igen de röda vill jag bara hem och dra ett lakan över mig.
Jag vet inte om det är min p-stav som har gjort mig så här eller om de är en grej som bara händer när man blir äldre eller för att jag har fått barn. Allt jag vet är att jag inte trivs med de.
Jag är för feg för att söka upp en hudläkare, störta räddslan är att de är för sent. fast ju mer man drar ut på det destomer för sent blir de. Finns mycket jag skulle vilja kolla upp.
Blir att jag lägger pengarna på annat..

Så där har vi ett litet erkännade...
Får väl ta och försöka blunda lite..
god natt

Schweppes


Istället för hästar ;)

Fröken Flummig..

Var sen igång med maten för jag kollade fel på klockan, så de var ju klar när jag skulle åka till jobbet. Tog mig en morot så länge.
Jag tänkte när maten är klar kan de stå på eftervärme i ugnen och jag kollade att den verkligen var avstängd innan jag gick.. halvvägs i trappan ångrade jag mig och jag gick upp igen och tog ut maten från ugnen och ställde den på ungsplattan. Kändes bra så men när jag kom ner så ångrade jag mig igen och tog hissen upp och flyttade maten från spisplattan till köksbordet och så fick den stå på ett korkunderlägg. Denna gång kom jag iväg till jobbet, jag var orolig att de skulle börja brinna eller nåt för att jag kankse hade glömmt stänga av ugnen eller spisplattorna som jag inte hade användt, där av att jag flyttade runt på maten.
Jag kom precis i tid till jobbet, stämplade in extact kl 15.

Stod i tipset idag igen och så fort jag gjorde nåt så slant de ur händerna på mig. Jag som alltid arbetar smidigt i tipset, uppförde mig som en elefant i en porslinaffär.
Jag hade kortidsminne med så jag fråga flera gånger om vissa grejer.
Men jag överlevde kvällen och de gick bra allt ihopa, de var fullös fram till 7 halv 8.


Jag var trött i kroppen när jag kom hem och när jag skulle lägga mig så lång jag bara och tittade i taket, jag kunde inte sova, jag funderade på om jag skulle gå upp men de var ju så skönt i sängen så jag låg kvar. Sen så kom jag inte ihåg nånting och så vaknade jag lite lätt och hörde att Hans och Alice var uppe men så somnade jag om. Strax efter 9 kom Alice in till mig och gav mig en puss på kinden och då vaknade jag :)
Hon var på väg att smyga ut, men när hon såg att jag vaknade och inte somna om så kröp hon bort till mig så låg vi och myste.
Så här är jag nu.. ska ta och äta frukost med tänkte jag.
Ha en underbar helg!
Jag är ju LEDIG!!
kraaaam till er

Den hitta mig!!!

Kände ju på mig härom dagen att jag skulle bli förkyld, tänkte om jag ignorerar de och försöker gömma mig så kanske den inte hittar mig men de gjorde den, den smög på mig under natten igår.. Jag var jätte hänging och seg, och så var jag ju lite kännslig.. Och de märkte ju vissa på jobbet.
Jobbade 11-21, men som tur var, var Ann med mig halva dagen plus lite till och de gick ju bra, jag hade nog inte klarat det själv. Seg som jag var blev jag sen med att fylla upp i skåpen och glömde nästan av att logga ut den andra kassan. Sanna var ju en sötis och plockade in tidningarna och bunta ihop och skrev upp dom. Jag blir så glad när jag får hjälp med det och jag tror jämt att jag ska hinna ut och hjälpa till men de hände ju inte ofta, vilket gör att jag känner lite skuld till de. Sanna är ju inte den ända som hjälper mig med tidningar men igår var de hon annars brukar jag få hjälp av huvudkassörskan :D Ikväll ska jag stänga igen och jag ska försöka ladda mig och vara klar så jag kan vara med och bunta tidningar :D
Jag är inte genom förkyld än. men jag känner att den har kommit till halsen nu... usch, jag vill inte vara förkyld!
Bort med dig din dumma förkyldning!!
Så de är bara att ladda arbetsbyxorna med näsdukar, halstabletter och huvudvärkstabletter så skah jag nog överleva jobbet idag med ;)


Många dagar..

Alldeles för många dagar att uppdatera så jag tar de roliga :)
Lördags jobbade jag kväll i tipset och när anki löste av mig på rast var hon nog lite rastlöst så fick en fiiin konsverk.. tärr fick jag plocka ner den när jag fick kunder men så kom hon och byggde upp den tills nästa rast och då passade jag på att ta ett kort på den ;)
Så här blev den:

Vackert va?

Sen bar de av till bowlinghallen efter jobbet och fick bowlat lite med kollegorna, var jätte kul.. Även om jag låg sist i mitt lag, men som Anki sa när jag berättade de i söndags så var jag ju inte där för att vinna, utan att få ha kul och så slå en strike ;) och jag lyckades slå en stirke i slutet av spelet, men desvärre så såg jag inte att jag redan hade användt mina två gånger så jag slog en strike åt en kollega, så typiskt och inte kundej ag göra om den så den hamla hos mig :( hehe men jag hade ju kul endå och så blev de raka vägen hem sen, körde två kollegor till stionen bara :)

var ledig på måndagen, så de blev en mini utflykt med familjen till några affärer. Sen åkte vi vägen om jetmacken och fick beställt två avokadosallader, älskar den salladen dom har där, eller inte på jetmacken då men pizza restaurangen ;)
Jätte mysigt!!

Känner mig ruggigt trött idag, år ju lite sovmorgon imorgon.. Men jag ska jobba heeela dagen..
Jag är ju ledig till helgen och de ser jag framemot. Tror jag håller på att dra på mig en förkyldning med..

Tja, de var väl allt trevligt så..
kram

YAY!

I'm back.. har datorn igen :D
Vidare uppdateringar följer snart...
kraaaam

Nya ovanor..

Jag har dragit på mig en ny ovana... Jag sitter framför datorn innan jag ska till jobbet, det har jag ju gjort förut men nu sitter jag mer och läser, denna gång bloggar. Vilket leder till att jag fastnar här och blir sen till jobbet!! jätte ful ovana.. usch, måste sluta genast! jag mår dåligt av att jag kommer försent och tror inte min arbetskollegor gillar de heller, nu har jag max blivit 8 min sen, så de har iaf inte blivit halv timmar eller så. Men skämms som sjutton. Dags att ta sig i kragen!

Nu är de inte myckte med snö kvar, hihi :D känns hur bra som helst.
Jag är så trött idag, De har vart mycket med folk, kan ju tro att dom som inte var inne igår kom idag ist.
Inte var de lätt att köra ut från jobbet heller fick ju köa ut.

Jag har ingen lust idag, Jag börjar få allt mindre lust nu att blogga. Tror jag har kommit in i en period eller så.
Hoppas ni står ut mina få läsare jag har.
kram kram

Vår?

Nu är de ju mars, så nu tycker jag att snön få dra sig tillbaka. I tisdags fick jag lite vårkännslor för de känndes som en vår dag. Var ledig tisdag och onsdag.
Alice var hos tandläkaren i tisdags och hon tyckte Alice hade jätte fina tänder och hon var så duktig med Alice :D trotts att hon var så nervös att hon skakade. Hon fick välja två saker ur lådan för hon var så duktig. Alice valde ett suddigum och en tattuering.
Sen åkte vi till kungsmässan, tänkte vi skulle kolla lite i affärerna och sen handla lite på ica. Tänkte inte på att vi var där så tidigt, affärerna öppnar ju inte förrän 10 och vi var där tjugo över 9. Så vi satt kvar i bilen en stund och så ringde min mobil så satt där och tjöta till ca tio i 10. Sen gick vi ur bilen och så gick vi in. Vi fönster shoppade undertiden vi väntade på att butikerna skulle öpnna och så gick vi och tittade på blommorna. Blev ett besök på leksaksaffären och så sen blev de gina och glitter :D
Fick köpt mig en ny top på gina och så köpte jag leggings på glitter. Rosa leggings blev de, tyvärr i ONE SIZE så dom blev ju inte så som jag vill när jag tog på mig dom, såg säkert ut som en stoppad korv med.. Så dags att avlägsna lite hull.
 
Vit top/tunnika, Gina Tricot


Rosa Leggins, Glitter

Vilket jag försöker med nu, har en ny diet på gång och den gillar jag skarpt, får äta kött och sås, men ingen potatis,ris, pasta mm. Så nu äter jag mer grönsaker så som broccoli och blomkål. Nu fatts bara träningen, hehe.

Var hemma hos mamma och pappa igår, himmla mysigt, var ju ett  tag sen vi sågs. Fick pärlat lite också. Glömde dock armbandet jag skulle laga åt en kompis hemma :(  jaja, kan ju inte komma ihåg allt heller...
Hade jätte trevilgt hos mamma och pappa.

Var ju å inflyttningsfest i lördags och jag hade massa kul även om jag såg ut som en död fisk ^,^.
Roligast hade nog Sanna hihi man ska nog flöja med henne över allt de händer allt nåt kul med henne och jag missade de :/ men jag fick skratta gott åt berättelsen iaf ;) Du är så himmla go Sanna <3

Glömde publicera detta inlägg igår... Innan jag stack till jobbet börja de snöa.. fick borsta bilen innan jag åkte och fick borsta bort ca 10 cm snö från bilen när jag åkte hem med.. härligt värre... Nä, nu vill jag inte ha mer snö ska de var så svårt att fatta?? Jag vill ha VÅR!! kan ju inte ge en vårkännslor och sen bara få PMS och låta de snöa..
Det är iaf snöslask idag så jag hoppas att de inte blir nåt över tills imorgon och att de inte fryser på nu!

Nu är de frukost och sen jobba..
kram kram

En till som jag snodde


Hittade den hos Anki

Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Om du utmanar någon med listan så får den personen, om ni skulle råka ha namn som börjar på samma bokstav, inte ge samma svar som du (utom namnet då om ni heter lika). Lycka till!

1. Vad heter du?: Anna-Carin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Anka
3. Flicknamn: Ann
4. Pojknamn: Allan
5. Yrke: Arkilog
6. Färg: amarillo 
7. Klädesplagg:  Anorak
8. Mat: Aisatiskt
9. Sak i badrummet: Ansikts kräm
10. Plats/stad: Amsterdam
11. En orsak att vara sen: Allvarliga magproblem
12. Något man skriker: Attack!
13. Film: Alien
14. Något man dricker: Apelsin juice
15. Band: Another level
16. Djur: Anakonda
17. Gatunamn: Almedalsvägen
18. Bil: Audi
19. Sång: Always
20. Känd person: Astrid Lindgren
Alla ni som läser detta är utmanade om ni känner för det!
Have fun! Its Fun!

En ny utmaning

Jag har blivit umanad Jag har blivit utmanad av Anki
1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det? Jag kan tyvärr inte hitta nån bok har packat ner dom i en låda. För jag har slängt bokhyllan.
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? Väggen
3. Vad såg du senast på TV? Dr.Vegas
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är? runt 15.00. rätt svar:14.51
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? The way I are med Timbaland
6. När du senast var ute, vad gjorde du då? Gick hem från kungsbackastation mitt i natten.
7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen? Läste mail och aftonbladet.se
8. Vad har du på dig? En svart tunnika inga byxor eller strumpor men trosor och bh
9. Drömde du något inatt? Gjorde jag säkert, men denna gången kom jag inte ihåg det.
10. När skrattade du senast? De var nog igår när vi väntade på pendel och sanna berättade om tanten igen ;P
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Vita fula tapeter
12. Har du sett något konstigt på sista tiden? Tittade på aftonbladet.se när de visar folk som hade filmat spöken
13. Vad tycker du om den här utmaningen? Annorlunda och roligt
14. Vilken var den senaste filmen du såg? Pirates of Caribbean at the worlds end
15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då? Jag skulle köpa en tomt och bygga mitt drömmhus, en ny bil och så ta en resa men mina vänner.
16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om: lite hemligheter får man väl ha ;)
17. George Bush? öhh?
19 20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka? Min flicka heter ju Alice om jag får en pojke skulle han kanske få heta Sixten eller nåt ;)
21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? tja periodsvist kanske.
22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Välkommen.
23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?
Jag har inga att utmana.
Jag undrar vart 18 tog vägen??

Men tjena..

Trodde jag var så smart och duktig som skaffde in lite musik härm, men nu funkar den inte? eller bara för mig den inte vill spela upp för längre? suck..

Så jag nämde sist att man borde vinna på lotto, nu är jag iaf med. Men jag är inte så posetvit ställt till de, tror inte på att de blir nåt, men är man inte med i leken så...

Var upp tidigt imorses, vad trött jag var. Gick runt i morgonrocken och kände ångerst för att ta av mig den, är ju så jäkla kallt på morgonen. Speciellt när man måste upp tidigt där är de mega kallt. Tog mig en smörgås för att vara säker på att jag skulle klara av dagen. Blev ingen morgonduch då hade jag garantera fastnat där inne. Kom  iväg i tid, slapp skrapa rutorna och stämpla in 2 min innan jag skulle börja, sån bra start på dagen. Var ute i tipset mellan 7 och 9. Man kan ju bli irriterad för mindre, men jag blir så irriterad om jag inte fått göra tidingsrapporeterna i ett svep och de blev de ju inte idag, plus att jag knappade lite fel på telefonen så kom de ju kunder imellan. Efetersom jag var lite irriterad så blev de att jag stängde av automat kärringen i telefon, tyckte hon bara tjatade medans jag hade kunder. Går ju inte knappa in nåt om man tar hand om kunder och så tjötar hon på att man ska trycka si och så för att komma vidare. ARGH! Fick ringa upp henne minst 3 gånger, de är ju två gånger för mycket!!
Jag tycker kunder går före allt, men ibland så ville man bara pausa allt så man får de man höll på med klart eller bättre upp pausa kärringen i telefonen. Jag hoppas att vi snart kan börja rappotera via internet!
Annars så har de väl vart bra, tyckte dock att tiden gick lååångsamt. Förutom när man har rast för då jäklar då rusar tiden.
Kännt mig lite nere idag men fick pratat av mig lite med Johanna, så de kände lite bättre. Jag är så avundsjuk på att hon ska snart åka till Thailand. Alla tycks sticka iväg nånstans men ingen tar med sig mig, jag vill ocskå åka bort. Får väl nöja mig med att jag ska på inflyttningsfest imorgon i mölndal, hihi.

Blir ingen friskis idag, måste säga att de känns rätt bra, kände mig rätt stressad. Men det var ju tidoptemist Anna-Carin som beslöt sig för att spinna klockan 16, utan att kolla med mig först. Hur fasen tänkte jag igentligen? spinna kl 16?! jag ska ju hämta Alice på dagis 16:00, då skulle jag alltså åka hem så fort jag bara kunde, byta om, hämta Alice och lämmna henne hos mamma och så vara på friskis minst 10 minuter innan passet. HELLO?! är de nån hemma här? nä, tydligen inte.


Det är ju fredag idag ås tänkte få gjort pannkisar och så köpt fredags GODIS!! shhh, nu ska vi inte vara sånna, de är fredag och jag tänker äta godis även om jag försöker dra ner på de. Men de är fredag som sagt. och så är jag ju LEDIG i helgen :D hurra!!
Ska se om jag får över min upptagna väninna idag ;) tjejsnack och så film. tyvärr antar jag att jag måste räkna in Hans med.
Det ska la gå bra de med.

Ha en underbar fredag!
kram kram


Testing!

Japp nu har jag vart i farten här ville bara prova och se om de funkade och de gjorde de.
Prova gärna spela, hade autoplay först men de blir nog lite jobbigt tror jag.. Den sitter så fint där under "sök i bloggen" ;)
Komentera gärna vad ni tycker, kanske inte gillar låten men att man kan spela lite musik? det är bara en låt jag har lagt in, kanske blir fler sen ;)
Tyck till så blir ja glad!
pözz

Pankaka

I tisdags jobbade jag hela dagen så de hände väl inget så direkt att dela med sig, föruom att de var ISkallt ute i tipset! hoppas att den andra jackan hittar sin väg ut till tipset snart så man slipper dela på den ena..

Var tok trött när jag vaknade igår, lyckades snooza om. Tänkte hela tiden "lite till, de hinner jag". vakna helt plötsligt och kollap å mobilen och jag trodde jag hade stängt av väckarklockan så fick brottom upp och väcka Alice. Satt och myste med henne en liten stunde sen gjorde jag iordning kaffe till Hans som stod och duschade.
Tänkte göra frukost till honom och mig eftersom Alice skulle äta på dagis, men nä nu bantar han så de blev en kopp kaffe och så en Nutrilette dryck. Jag total vägrar leva endast på flytade föda om jag inte ABSOLUT måste, tex om man var sjuk så man inte kan äta på nåt annat sätt, men nu nä, då skall allt tuggas! Jag har haft soppa bantning och de var de värsta jag vart med om även om mina kilon åkte ner.
Tacka vet jag gott kött och andra smarrigheter som ska TUGGAS! Ska bara låta bil dom andra läckerheterna som godis och allt annat gottit åt de hållet.
Hur som helst iväg for vi lilla familjen till dagis och lämnade Alice där, tror hon blev glad att både mamma och pappa lämna henne.
Körde bort Hans till jobbet och jag tycker de är sååå jobbigt när han åker med, jag bara sådär helt plötsligt blir jätte dålig förare, just för att jag blir nervös när han åker med. Inte för att jag är så himmla bra när jag åker själv, men jag är bättre iaf ;)
Det gick bra på jobbet, jag var lite trött men de gick framåt iaf.
Handlade lite innan jag åkte hem, de blev att jag hämtade Alice på en gång på dagis och som vanligt var man inte populär.
Dom lekte i leran som hade blivit på dagis, kul för dom, men usch! inte kul och klä av henne alla gäggiga kläder.
Fick tjata på henne för att få med henne hem, var ju tvungen att avslöja att jag hade köpt överraskingar till hennne, då blev de lite fart på henne.
Väl hemma så fick hon sina två första överraskingar, jag hade köpt tre par trosor till henne och så fick hon en mannafrutti till mellanmål. Hade tänkte göra pankakor sen.
Satte mig här för att kolla om de var dans på friskis på fredag och sms:ade Sanna.
Sen så tittade jag på sidan så jag fastnade lite lätt för tisdags forever21.com vilket gjorde att jag kom lite sent till jobbet den dagen :S
Hitta jätte mycket som jag gillade och så la jag allt i shoppingskorgen de jag gillade för att se hur mycket de skulle gå på. Det blev bara $238.28 och de är ungefär 2234,21 kr.. ojsan.. inget man har råd med nu och vet inte om jag skulle beställa de häller eftersom jag inte vet om de passar. Läste att de var free shipping om man beställer för $75 eller mer, så den gräsen klarade jag med råge men däremot tror jag de är tull på den in i Sverige. Skulle vilja vinna på Lotto nu ;) hehe


Vill HA!

De blev inga pankakor, hände lite saker imellan som jag inte vill ta upp här, så de blev bara att jag stängde av datorn sen och gick och la mig. Skulle se Grey's Anatomy men somnade efter 3:de reklamen typ, var mega trött. och Idag känner jag mig lite utvilad även om jag var upp vid 3 inatt med Alice. Blev inte väck av väckarklockan, men av en lite flodhäst vid namn Alice. Flodhäst tänker du kanske då? Ja, de blir hon när hon slänger sig på mig och tror att jag är lika mjuk som täcket och så kan hon inte smyga heller de är överskattat. Så ja, hon är min lilla flodhäst på morgonen.
Älskar dock att mysa med henne på morgonen.
Har fått duschat nu, så de får bli lite frukost. sen i eftermiddag blir de jobb igen.
Hej och kram

Nytt rekord?

Hehe nja.. men nu har de gått hela fyra dagar sen sist, men vem håller räkingen *visslar*
Så vad har hänt? inte möe, kan jag säga. Jag jobbar o sliter. Busa med Sanna en massa i lördags på jobbet! fy sjutton va vi skratta och fnissa. Jag får nog vara trött varje gång vi jobbar ihop, eller vad säger du Sanna? ;)
Efter jobbt gick vi och handlade ihop och stackars Sanna fick gå tillbaka till vissa ställlen både en och två gånger ;) Men hon var så söt så och hade tålamod med mig :D
Hans hade bjössat hem lite folk men de dök inte upp till middag så de blev mer till oss.. Jag prövade och se om jag kunde bjuda över en vän men hon vart lite upptagen som alla andra helger jag har ringt henne ;P
Kom bara en kompis till Hans på kvällen och så såg vi på en film. Den var la okej, lite så där boxning och sånt. Var ju inte hemsk iaf.
Söndag hände de inte heller så mycket, jag var ledig och tog de lugnt. Hans var och jobbade så de blev ju extra lugnt ;)
Oj ja, Fredag så jobbade jag på kvällen. Hände inte så mycket där heller. Meh, skit vilket spännade liv jag har ;)
Jag har jobbat idag från 10 till 18. Bytte lite ord med Anki som vart lite besviken på att man inte uppdaterat sig.. JAg har vart lite seg på de. Men jag tycker inte de har hänt så mycket som är värt att blogga om. Men men, nu är jag här och bloggat om de också ;)

Dags att börja röra på de mulliga på friskis, har lagt på mig en massa nu.. sucka.. Nu är jag mega sugen på ostbågar men jag ska hålla mig! Jag ska inte falla för frästelsen! jag kan klara de här.
Ska slö surfa lite nu och sen kolla på tv för att sedan lägga mig, har dubbel skift imorgon :(



Hade gött!

RSS 2.0