usch..

Igår hade jag lite ont i nacken och kände mig lite skum i kroppen, de var en sån där dag då inte jag var hungrig och fick tvinga i mig frukost. Sen blev det ingen lunch heller direkt. Blev att jag fick i mig två smörgåsar och så åt jag en burk ananas.
Satt och slö surfa hela dagen igår innan jag skulle till jobbet. Givetsvist stod de om kronprinsessan och hennes förloving. Jätte roligt för henne, tycker jag och de blåser upp så mycket om de, men de är la för hon är kronprinsessa.

Hur som helst kom jag iväg till jobbet och kände mig fortfarande lite skum så. Märkte att jag fick total blackout på vissa plu- nummer, sånna som jag kan utan till men som jag var tvungen att kolla upp för helt plötsligt kunde jag dom inte.
Så när de blev rast så gick jag bort och tog mig en energidryck och en glass. Men när jag kom ner från rasten fick jag huvudvärk, den satt typ mer vid pannan ovanför vänstra ögonbryn. Tänkte de måste vart energidryken.
Så när jag kom upp på min sista rast tog jag en imbuetin och åt en banan. Trodde jag skulle må bättre, men började känna mig illamående, det var bara till att bita ihop och så fortsätta kvällen. Jag löste av maggan på rast i tipset och tänkte att jag borde kunna komma på andra tankar.

Så kom Annica in med telefonen mot örat och frågade mig om jag hade bil och så svarde jag ja och så kollade hon om jag kunde köra hem Robin, Anki son. Där behöver man inte tänka många gånger klart man ställer upp så jag sa ja på en gång. Kom på att jag behövde ju handla med, men så tänkte jag att de får jag väl göra på ICA då de är ju inte hela världen.
Jag är ju en sån människa som ställer in mig till saker och ting och planerar, så fick jag höra att jag inte behövde skjutsa hem Robin. Kunde inget annat än skratta och så fick jag ju handlat iaf innan jag skulle åka hem.
När jag väl kom hem kände jag att jag inte mådde illa längre och huvudvärken släppte, tack tänkte jag men kunde de inte gått över lite fortare??
Satt vid datorn och lekte medans Hans satt vid sin och grejade, sen så plockade jag fram dom nya kakorna jag hade köpt. Dom blev väldigt populära och nästan att vi åt upp hela paketet (eller ja, innehållet iaf) hehe, och så tog jag fram lite glass med. Hade köpt en billigsort från jobbet men den var inte alls god, den gick och äta om jag la den på kakan så jag inte kände smaken av glassen. Blev att jag spola ner rästen i vasken för den var inte alls god, fy bubblan. Den köper jag inte hem igen iaf.

Ska se om jag kan ta mig en sväng ut till kungsis idag innan jobbet, är de uppehåll så går jag nog. Behöver lite små saker som inte finns på jobbet.
Idag mår jag lite bättre så de ska nog gå bra idag.

Ha en trevlig dag!


Ballerina


(Bild goteborgskex.se)

Köpte hem nya Ballerina Choko igår. Jag gillar ju att pröva nya saker och jag märker oftast dom när dom kommer med kunderna på rullbandet i kassan ;)
Så jag beslöt mig för att den måste jag ju prova, älskar ju göteborgskex :D
Kakan på denna bild är något ljusare än vad kakan är i verkligheten. Om du tänker på orginalet så har den en mörk kaka i botten, den är ju i samma färg (tror jag iaf). Så mörk choklad är de då rakt igenom, och jag tycker faktiskt den var god. Gav en till Hans och de dröjade inte länge förrän han hade ätit upp den och sa "En till!" hehe, så ja de blev både en till och en till så nu är paketet nästan slut :P Kan ju tipsa att den är god att äta till glass ;)
Så jag tycker den är värd att köpa hem och smaka på :)
Läste lite om Ballerinas historia på goterborgskex.se, ganska så intressant faktiskt.



Ett nytt offer :p

Hehe, denna gången blev jag själv offer för photoshop och gimp ;)

hehe de är en gammal blid..

en Lat dag

Japp har bara latat mig idag, inte gjort nåt speciellt mer än tömt diskmaskinen och satt på en tvätt i maskinen.
Sen har jag seg surfat och ätit lite, ingen spännade dag så direkt.
Jag sov ganska länge idag med, vilket var skönt men jag undrar om jag inte sov för längen eller om de var för att man vakna lite då och då? som om jag snoozade fast jag inte hade väckerklockan på.

Kände igår kväll att jag hade ont vid örat och ner mot käken, tror jag har spänt mig. sen lyckades jag peta in bomullspinnen för långt in i örat och de gjorde väldigt ont :( tog en Imbumetin men känns inte som de har hjälpt... Inget kul alls..

Läste nåns blogg om vovvarna i Gälve som får ett tragiskt slut på livet om dom inte hittar nya hem.. Just nu vill jag jätte gärna ha en! Men vet inte hur jag ska få råd och tid att ta hand om en. Hans tycker inte man ska ha hundar i lägenheten.
Tilll viss del tycker jag han har rätt men åt andra sidan så vill jag gärna hjälpa en vovve så den slipper somna in för gott :( http://www.expressen.se/husdjur/1.1474828/ge-mig-ett-hem jätte söt är den också på bilden.

Ska äta semla idag för de är ju trotts allt semledagen idag :D
kram kram

Ursäkta..

Jag har inte var rikgtigt blogg sugen i helgen. Jag har bara myst och latat mig ;)
Var riktigt skönt att få en ledig helg, att mysa heela familjen, visserligen jobbade Hans en stund på lördagen, men de gav ju mer tid för mig och Alice ;)
När han kom hem åkte vi till kungsmässan. Det var ju kalas igen, så de var bra till att ta sig till leksaksaffären och leta sig tokig på vad gossarna kunde få i present. Jag tycker de är jätte svårt! ibland går jag runt i timmar och tänker, vilket inte Alice störs sig av ;)
Denna gången gick det iaf ganska så snabbt, men jag hade ju inget val, dom skulle ju stänga butiken om ca 50min.
Hann dra förbi apoteket med, jag kollade efter ett mildare schampoo till Alice och så läste jag på diverse salvor mm om de fanns nåt bra för torrhårbotten. Men jag kom fram till att de är nog milt shampoo som gäller när de är såpass stora, men så tänkte jag att de har de säkert på ICA med, så det kan jag likaväl ta de där eftersom vi enså skulle dit.
Men till min förvåning såg jag inte ett enda barnshampoo?! Trodde jag var bild men Hans så igen heller, så vi tog Barnängelns schampoo för torrt hår. Hoppas att de blir bra för henne.
Vi hade köpt lite god mat att äta på kvällen och jag korkade upp en flaska vin, tyvärr (eller lyckost mig) så fick jag ha falskan för mig själv. Det var rätt så gott vin, Emotions Riesling hette den och jag vill minnas att den inte var så dyr heller :) Nej jag tömde inte heeela flaskan, men typ halva iaf :P
Man var ju lite rund och go' :D

Hitta ingen bild på google så min öppnade flaska fick posa lite ;)

Knappade in kanal 5 och fick till min förvåning se filmen Honey, tänkte de var ju inte så längesedan jag nämde den filmen i min blogg :P
Sen gick de nån mer film, Highwaymen tror jag den hette. Handla om en man som gjorde sk "Hit and run" för typ nöjet skull. Lite läskig var den men inte så mycket pang pang.

Söndagen had ju typ snöat igen och Alice skulle ju på kalas till Djugelrummet på freeport. Dom hade ju inte plogat vid våran pakering och då var klockan ändå kvart över 12. Dålig stil tyckte vi. De var ju snöslask och svårt att gå till bilen utan att bli genomvåt om fossingarna. Vi blev lite sena, men de hade inte riktigt kommit igång men kalaset än som tur var.
Blev en tripp tillsvärmor undertiden. Jag satt och gottade mig på en stol med OBH's massage dyna, undertiden Hans satt och pillade på sin lillsyrras dator och så gosade jag med vovvarna med, riktiga kelegrisar var de ;)
Hämtade upp Alice på kalaset sen åkte vi hem. Vi skulle bort sen igen till Hans andra lilla syster och hennes man. Men jag tordde vi inte skulle vara där förrän halv 5 men jag kom ihåg fel det var halv 4. Som tur var, var jag redan påklädd (fin klädd) och behövde bara sminka mig lite.
Hans pappa och hans fru var där med. Vi åt god middag och så fick vi en god dessert. Så spelade vi lite sällskapsspel och när svärfar med fru hade åkt, blev de lite guitar hero. Jag var ju helt övertygad att jag var så kass på guitar hero sist för jag var bakis och att de var därför Hans klådde mig. Men f*n vad fel jag hade då!! och så vill Hans inte erkänna att han tycker de är kul med guitar hero :p han blir väl rädd att jag ska tjata om att skaffa de ;D

Alice klädde ut sig till Prinsessa :D

Mådagen har var okej, inte gjort nåt speciellt mer än jobbat och så käkat kebabrulle när jag kom hem.
så här är jag nu ;)

Internetlös.

Japp, de var jag igår.. Fy vad jobbigt de var! är ju så beroende av att sufra, även om de bara är strunt de jag gör.. fick typ abstinensbesvär :P
Så vad gjorde jag då under denna tid? fick satt på en tvättmaskin eller två.. sen satt jag som klistrad framför datorn och försökte med allt, start om och kollade om datorn under tv funkade men inget gick. Så då satte jag mig och spelade Hjärter, Kungen, Solitaire, Spider Solitaire, minesweeper och pinball, hade musik från winamp efter som Spotify bara funkar när internet funkar :P men de gik bra de med ;) Närj ag tröttnat på spelen startade jag Photoshop och gimp. Hittade en bild på Johanna bland mina bilder, men jag har inget minne av att jag hade sparat den? måste ha vart tryck galen och lyckats spara den :P hur som helst hennes söta foto blev mitt offer i både gimp och photoshop ;p muhahaha..
Så här blev resultaten ;)


Här är orginalet :)


Johannas bild i gimp ;)


Johannas bild i Photoshop (Till er som läst detta tidigare så hittade jag de bilden som inte var krympt)

Verkar som mitt internet inte var de enda som saknades igår så några av mina bilder är borta :'( vet inte om jag kommer få tillbaks dom :(

Igår krokade jag lite lätt med Johannas bil :( Jag stod pakerad bakom henne och skulle bara starta bilden så jag kunde sätta på värmen och sen borsta av all snö. Men jag glömde titta om jag hade en växel i så när jag startade bilen så gjorde den ett kängruskutt fram och knuffa till Johannas bil. Allt gick jätte fort jag hann inte äns reagera. Jag ropa ut till Johanna att jag trode jag körde på hennes bil. Så flög jag ur bilen och kollade på hennes bil. Som tur var hände de inget med hennes bil, men tyvärr tryckte jag in nummerplåten på våran bil.. så har ett fint avtryck av Johannas dragkrok på nummerplåten :(
Skämms jätte mycket för de :( . Fick lätta på hjärtat när jag kom hem. Hans blev inte arg han var mest tyst och ställde lite frågor om sånt man måste göra om man kör på någons bil. Jag förklarade att Johanna var där och inget hände med hennes bil vad vi kunde se. Hans gick sen ner och kollade på våran bil.
Han sa att de går och fixa och kommer gå på runt 500kr. Vilket känns skönt, det kunde ha kostat mer om inte dragkroken va där.. Kommer dock bli moddad nu av Hans, just för detta. Men bilr han jobbig så tänker jag säga att jag har iaf inte åkt fast för FORTKÖRNING!

Peace and out!

Absolut Onsdag..

Det har vart onsdag heeela dagen, men för mig känns de inte som onsdag idag, jag vet inte vilken dag de känns som.
Var ju ledig i måndags så de kan vara däför de inte håller ihop i mitt huvud. Veckodagarna blir inte de samma när man är ledig lite här och var.. Men inte tjurar jag för de ;)

Satte klockan på kvart i 6 igår kväll och kom i tid i sängs och jag låg inte och grubbla! fantasiskt!!
Men när klockan ringde så kände jag inte alls för att gå upp, de var så varmt och mysigt undertäcket, så jag snoozade i hela 9 minuter i taget så var uppe ur sängen 3 minuter över 6. Gick direkt och duschade, var ju varm och skönt där med så man hade ju ingen lust att går ur den. Ska man till jobbet har man inget val än att kliva ur duchen och slänga på sig kläder. Kom på när jag var precis  på väg ut igenom dörren att jag behövde lunchlåda, så tassade in i köket och öppnade frysen. Hittade en burk med stuvade makaroner, fick lägga i köttbullar bara.
 Fick ta 760:n till jobbet, har tröttnat på den nu bara för att den har dragit åt sig fukt så de blir att skrapa framrutan både inne och ute, men jag slapp idag att skrapa runtan på insidan.
Trött är jag med på mig själv eftersom jag JÄMT glömmer mina vantar, så fryser ju fingrarna av mig nästan varje gång jag behöver skrapa rutorna.

De kom en nisse som uppdaterade vårt scanningsystem så jag fick stå och ragga kunder till scanning i stället ;)
Inte kommer jag ihåg hur man ragga kunder och då gjorde jag de för snart 1 årsedan. De gick inget vidare :(, men som tur var blev nissen klar med uppdateringen så jag kunde stå i scanningen och ta emot kunderna. Då fick Johanna ta över att ragga kunder och hon var ju helt klart bätter än mig på de :P hehe..
Vid 12 snåret blev de kassan för mig och de är alltid trevligt med lite omväxling.
Lite snurrig i nattmössan var jag med, hehe.. Skulle ringa Annica men de var Anki som hade telefonen så de blev bara mummel och snurr i ord till Anki och så tittade jag på telefonen och så började jag pilla på den som gjorde att jag visst la på innan jag hade pratat klart med Anki. Hon ringde tillbaks efter ett kort tag och undrade vad jag ville och jag sa bara att jag pratade i nattmössan och så passade hon på och fråga om jag behövde massage. Jag kopplade inte först så de blev ett osäkert "jaa??" så sa Anki att de fanns ledig tid 3 till halv 4. Min första reaktion blev "men jag har ju inga pengar med mig" och så Anki att jag kunde betala imorgon ist, så efter lite funderaringar så tog jag tiden.

Det var hur skööönt som helst att få massage. Ångrar inte att jag tackade ja till massage, och hon gav mig lite tips, hon var till och med bättre än den andra som de brukar vara..
Gick ner till scanning och träffa sanna så fick bytt några små ord med henne och så kollade jag om jag inte hade 50kr på kontot så hon tog och knappa in de åt mig i kassan. Jag hade 50kr så jag tog och betalde på en gång.

Så här är jag nu avslappnad och glad.. känner mig lite hungrig dock så får hitta på nåt att äta..
kram kram

Mamma är för seg..


Tänkte prcis gå in till Alice, men de var ovanligt tyst så jag smög in och så där log och sov, på alla gosedjuren.
Seg morsa hon har :( Iof så har de haft hoppis och skuttis på dagis, eller vad dom kallar de. Men kul har hon haft.
Så söt så söt är hon min lilla prinsessa :D

Lagom är bäst..

Ja denna dag har vart lagom tycker jag.. Lagom mycket och göra, lagom mycket med folk.
Med tanke på att vi hade lite nissar som höll på att installera de nya cigarettskåpen till kassorna så var de lagom mycket med folk, inga långa köer och ingen "dö tid" heller i kassan. Jag var rast avlösare och de kändes som allt gick som smort. Fick hälpa dom lite på golvet och var ute i tipset och hjälpte lite där när jag fick tid över.

Märkte att när jag var uppe på min sista rast att jag fick lite näseblod. De räckte med att jag snöt mig. Har haft lite ont i magen till och från med. När jag har saker som händer hela tiden, hinner jag inte känna efter. Så jag undrar om de inte är lite som sitter bara i min hjärna. Jag kan inte komma på nåt som jag är eller bör vara orolig för. Kanske rent av stress eller bara jag som inte är van vid de här livet, att jag faktiskt har ett arbete nu. Klart de har gnagt lite på mig att jag är rädd för att förlora mitt jobb.
Kanske mer oveten stress och oro?
Jag är ju inte duktig på att tolka alla mina kroppsliga signaler.

En sak som jag vet stör mig mycket så är de min vikt. Jag bara stoppar i mig mer o mer med godis, kan inte sluta och vikten kan inte sluta stiga. Om jag inte drar ner på de nu kommer jag att vara tillbaks där jag var för ca 1½ är sen. Jag är inte så sportslig av mig och att röra på sig mer än vanligt är ju nästan överskattat. Måste ta tag i mitt liv, måste börja röra mer på mig. Jag ska ju börja med friskis, men just nu har jag inte råd. Måste skaffa kort direkt när lönen kommer. Annars kommer jag för bli tjock.
Kanske är de de som får mig att må så här? detta är nog min innre stress och oro för min hälsa?


Ska ta och läsa lite mail och se om jag kan spela Alice spel Pettson och Findus.
usch för att läsa massa regler :p

kramen

Nu igen..

Igår kväll upptäckte vi löss i Alice huvud :( Jag var snabb med att lägga i lusmedlet, hon fick ha det under natten.
Jag kunde inte somnat igår när jag gick och la mig, tankarna bara for iväg i fullfart, jag till och med log och tänkte på de och att jag kunde skriva om de i bloggen. Jag gick upp och satte mig vid datorn en stund, kände inte alls för att blogga. sen gick jag och la mig igen och så var jag uppe en vända vid 1 tiden. Hade så ont i magen, men de var inget vanligt ont i magen som man får när magen "stannar". brukar vara iskall om magen och så får man en sån kraftig smärta sen är de fullfart på toaletten. Det var inte de jag fick inatt. Jag gick endå upp till toan men kom ganska så snabb där ifrån.
Log vaken en bra stund och hade ont, men lyckades somna till slut.


Hans väckte mig kvart över 6, men jag log kvar till halv 7. Jag gick upp och väckte Alice då och så satt vi en stund och myste i soffan.
Fick duschat henne och kammat igenom hennes hår. Det kom många löss... Nr jag satte mig för att äta frukost var ja ginte ett dugg sugen eller hungrig. Mår fortfarande dåligt, men inte så att jag måste kräkas eller behöver besöka toan. Jag mår bara ILLA och jag vet inte varför. Kan vara för att jag är orolig eller kanske rent av är stressad. nå väl hoppas de går över framåt dagen.

Får ta och åka till jobbet nu.
Vi hörs väl senare..
kram kram

Lite uppmuntran...

En del har de jobbigt nu, med demoner och annat..
Jag är inte så öppen av mig, jag delar inte gärna med mig om sånt som är jobbigt för mig just nu. Jag är en sån person som stänger allt inne och bygger på. Sen vid nåt tillfälle kommer allt på en gång. Jag vet inte varför, jag tycker de är jobbigt att dela med mig. Jag känner att andra inte ska dra runt på min skit också, de har nog med sina egna.
Klart de finns stunder då jag öpnnar mig och jag uppskattar verkligen den som lyssnar på mig då.
Jag har svårt för att veta hur jag ska bete mig när nån öppnar sig för mig, ibland blir jag bara tyst. Jag är ingen sån person som kan komma med bra uppmuntarnde komentarer och sånt. Men jag lyssnar gärna och jag gråter gärna med den som gråter, jag tröstar gärna den som mår dåligt fast inte med ord. Jag vill alltid finnas till, vara en klippa.

Hur som helst, här är en låt som kan vara lite uppmuntrade, att kämpa på.
Den låt är från filmen Honey. Jag tycker filmen är värld att se ;)

Yolanda Adams- I Believe



Lyrics | Yolanda Adams - I Believe lyrics

Håll i er nu!

Tänkte uppdatera bloggen nu och det börjar med fredag.

Seg som vanligt var jag i fredags, skulle duschat innan jag lämnade Alice till dagis men så blev de inte.
Tänkte jag skulle få de gjort efter de, men jag satte mig framför datorn och surfade glatt. Vid 12 tiden ringde Hans mig.
Han undrade om jag ville luncha med honom och jag var ju inte sen på att säga ja ;)
Vi åkte till en Indisk restaurang som låg vid inlag typ. Lilla hantverksgatan tror jag de heter. Dom säljer även triumf glass där.
Jätte gott var de iaf :) Hans åkte direkt till jobbet och jag fick åka med, jag gick från hans jobb till kungsmässan, är ju inte så långt, tog väl knappt 5 min dit hihi.
Beslöt mig för att hitta alla hjärtansdag present till Hans och Alice. var inne i olika affärer men hitta tillslut nåt till dom båda på H&M. Sen begav jag mig till ICA och handlade lite smått till frukosten som vi skulle ha på lördagen.
Fick gå med snabba steg hem för klockan var så mycket och jag ville duscha innan jag skulle till jobbet. Var hemma prick 2, så packde upp snabbt och sen sprang jag in i duschen. Jag hann till och med hänga upp lite tvätt och sätta på en ny maskin.
Jag var i tid till jobbet och jag trodde jag slutade kvart i 9 med de visade sig att jag slutade kvart över 8.
Blev en vimsig och busig dag på jobbet och efteråt handlade jag mer till frukosten.
Vilken frukost de blev!!

Så blev de lördag morron. Vi log och myste ett tag innan vi gick upp, sen gjorde vi ordning frukosten. Det blev hur mycket om helst och jag var proppmätt. Slängde mig i sängen igen och hoppades på att vi skulle byta presenter. Dom var inte sent efter mig till sängen, men de blev bara Alice som fick sitt. Hans hade ju inte köpt nåt till mig så jag tyckte inte han skulle få sitt om inte jag fick nåt. Han sa att han kulle skaffa de senare på dagen medans jag var och jobbade. Han fråga vad jag önska mig.. En romatisk pojkvän, svarde jag. Han bara skrattade. Sen sa jag "nåt jag inte fått på länge" och han fatta ganska omgångede vad jag mena och han sa nej, eller möjligvist i plast. Det är ju inte en samma sak att få en bukett rosor i PLAST!? Jag älskar rosor, men lär inte få sen dom i mitt hem om jag inte köper dom själv. Jag har stor lust att köpa en bukett med rosor och en med tigerliljor.
Hur som helst så bar de av till jobbet. var it tid och hoppades på att se Sanna innan jag stängde in mig i tipset, men så blev de inte.. Fick se henne när hon löste av mig på rast så då fick jag en Alla hjärtansdag KRAM :D hihi så mysigt
Kom hem och hoppades på mat och bki lite uppvaktad, blev ju inget med de. Hans var hemma med sin kompis och de åt smörgåsar. Shit jag kunde nästan hellre vilja ha en pizza än en smörgås. iof var de ju gott de hade ju köpt potatissallad och makrill i tomatsås att ha på mackan.. själv är jag inte förtjust i makrill, tycker de luktar kattmat. Och lite små sur var jag och gjorde ordning mina mackor på mitt vis. smög i lite vodka i mitt stora glas med jucie. det var ju ingen som  märkte de förutom jag :p blev ingen present då heller...

Så blev de söndag.. fick ätit frukost innan jobbet Alice var kvar hos farmor undernatten så de kände skönt men ändå tomt. sakande henne så mycket under lördagskvällen.
Jag jobbade heeeeela dagen. Trodde inte skulle vara så mycket med folk, men jag hade och göra fram till 3 iaf. Stressigt blev de med :( Jag blir stressad när de är lång kö och jag står och ringer för att få hjälp med en annan kund.
Men det blev lungt på kvällen, för lungt. Fast på något sätt var de skönt ändå.
Kom hem och mötte min prinsessa i dörren. Jag var så glad att se henne :) många goa kramar fick man.
Hans hade gjort iordning en smörgås till mig, så jag tog den och ett glas mjölk. Denna gång fick ag en present. och då gav jag min present till honom. Jag fick rosa tofflor!!! hehe, jättsöta och mysiga. Hans fick en slipover av mig och han tyckte om den :)
Vi firade inte bara att de var alla hjärtansdag, de var även vår förlovnigsdag.


Söta va?

Heart for you!


Milkshake!

Vi tittade på Micke och Molle. Alice tyckte filmen var lite hemskt och sorlig, Jag håller med, jag höll på själv och gråta när tanten skulle lämna Micke ute i skogen/naturreservat. Fick håll om henne och trösta och lyckades hålla kvar henne tills filmen var slut.

Sen kom Hans hem och då hade jag börjat med middagen. Det blev stuvademakaroner med köttbullar.
Vid matbordet ställde Alice som vanligt frågor och denna gången undrade hon hur man gör milkshake. Vi berättade att de var mjölk och glass, va?! sa Alice, mjölk och glass? Ja, det går åt mycket glass att göra milkshake och man gör de i en stor maskin.
Då fågade Hans om vi hade nångon glass hemma och mjölk. Så de blev at jag gjorde milkshake till efterrätt.
Det blev himmla god, och då var de bara vaniljglass och standard mjölk.



Ska snart lämna Alice på dagis, men igår när jag la henne så ville hon vara ledig hela veckan. Jag sa att de går inte för mamma ska jobba imorgon och de gör pappa med, så Alice får vara på dagis.
Jag vet ju att hon gillar att vara på dagis, hon tyckte väl vi hade de så mysigt igår :D

Nu är de dags att klä på sig.
Hej så länge!
Följ min blogg med bloglovin

Nu vet jag att hon har lärt sig nåt ;)

Tänkte ju ta fram lite glass och mysa med Alice och när jag sa de till Alice fick jag lära mig en läxa.
"Men mamma, vi måsete ju äta MAT först innan vi äter glass, förstår du väl?" Jag titta förvånat på henne att hon sa nej till glass nu och att hon sa just dom smarta orden att de är ju klart att man måste äta mat först. Liksom hallå jag är ju mamma! det är ju sånt jag vet och talar om varje gång hon frågar om glass och godis.
Då vet man iaf att hon har lärt sig att de är så. Det är bara så härligt när hon säger de till mig, men en sån "vuxen" stämma.
Så jag fick ju hitta på nåt till lunch och de blev fiskpinnar i hamburgarbröd. Korvbröden var slut och jag hade inga hamburgare.

Så Alice sitter nu i soffan och vilar magen, så ska hon säga till när hon vill ha glass. Hihi, hon är för söt :D

Känner mig så stolt över henne :)




Bus

Jag är ledig idag och var de igår med.
Jag gjorde inte så speciellt mycket igår, tvätta lite och så.

Idag har jag och Alice duschat tillsammans, efteråt tog Alice fram hårfönen och så föna jag hennes hår torrt. Sen hämtade jag locktången och satte på den. Så lockade jag Alice hår, hon ser ut som en prinsessa. Jag sa att hon fick ha på sig klänning idag. Så söt blev hon och hon var ju inte sen på att sätta sig i soffan och titta på tv:n. Det är ju sååå viktigt med barnpogram, dom sänder ju heeela dagen med :/.. Jag passade på att ta lite kort på henne :)


Hehe, jag fick inte störa när hon tittade på tv... undrar  vart hon har fått de ifrån? ;p


Åhh en till bild? ta på tv:n istället :D


Här är Higgley Stans hjältar


Bra mamma, jätte fin bild.

hehe busunge ;) Nu ska vi ta och mysa med lite glass tycker jag :D

hej så länge

Utmaning

Utmaningen innebär att jag ska skriva 8 stycken fakta om mig själv.
Fick utmaningen av Johanna

1. Jag är utbildad till Servitris.
2. Jag vill gärna ha en bebis till.
3. Jag har några drömm yrken, bli guldsmed, make-up artist/stylist & Kläddesigner
4. Jag tycker om att göra små utflytter.
5. Jag sammlar på recept
6. Jag tycker elefanter är fantastika djur och har en gång sammlat på elefanter, allt från porslin till gosedjur
7. Jag har bott i Kungsbacka heeeela mitt liv. Bodde på Kållasgårdsgatan tills jag flytta ihop med Hans
8. Jag är en pysseltant ;)


Jag utmanar: http://anci62.blogg.se/
Blir bara Anki eftersom jag inte har så många bloggar här att utmana och fick ju utamningen av Johanna som redan utmanat Sanna :p hihi

Receptet på Philadelphia cheesecake

Roligt att efterrätten var uppsakttad av alla och att ni vill ha receptet. Även Anki då som missade denna goooda efterrätt ;)

Philadelpiha Cheesecake

300g Philadelphiaost (orginal)
2dl Strösocker
2tsk Vaniljsocker
3dl Vispgrädde
3st Ägg
Ca:6st Digestive (kan även använda pepparkaka till jul)

Så här gör du:
1.Separera äggulan från vitan i var sin skål.
2.Vispa äggulorna med Strösockert pösigt.
3.Häll i Philadelphiaosten i äggulesmeten och vipa den.
4.Den skålen du har äggvitorna i, vispar du till ett vitt skumm.
5.Ta en annan skål och häll i grädden och vaniljsockret och vispa det fluffigt.
6.Vänd nu ner äggvitorna och grädden i äggulesmeten. Det blir fluffigare om man vänder ner det istället för att vsipa.
7.Använd gärna en springform på ca: 24 i diameter. Krossa digestiven och lägg den i botten på formen så den täcks, plus lite extra för den goda smaken.
Häll i smeten och ställ i den i frysen i minst 4 timmar.
Det går även bra att hälla i smeten först och sen digestiven. Tänk bara på att digestiven sjunker nog ner lite i smeten men det dör man inte av ;)
stjälp upp den på ett fat och låt den tina lite innan den serveras.

Nu hade de vart bra om jag hade tagit en bild på den, men det har jag ju inte :/
den är super god iaf ;)



Fler bilder från kvällen


Massa heta brudar!!! Lisa rockar på guitar hero


Tre hera brudar! Sofie rockar på guitar hero :p


Ann rockar på guitar hero

Fler finns på Facebook

Vilken KVÄLL!!!

Är ledig denna helg! så skönt :D
Hade över ett gäng brudar igår hos mig på lite middag och sånt ;p
Älskade tjejer jag hade såååå himmla kul! tack för att ni kom! det får vi snart göra om igen ;)

Var så seg i starten igår.. stack iväg sent och handlade, samt fixade en present för Alice skulle på kalas idag.
Hans grejede hemma undertiden. fick rätt bra ordnig hemma ;) thank you luv!

Skulle nog snarare sagt 7 eller 8 till tjejerna ist för 6 eller 7.. Fick ju brottom att vara klar till 6 men inagen kom förrän typ efter 8 ;p Så jag gick och små pysslade tills de kom :) så de blev jätte mysigt när de kom. Hade tänte lite levande ljus och hann duka lite fint och maten var typ klar :D

Efter maten blev de lite Guitar Hero, fick ringa på Hans så de blev rätt.. vi har så mycket med de tekniska hemma :/ helt klart inte lätt för mig. Men vi kunde iaf spela ;)
Jag som vanligt glömmde bort kameran så de blev bara lite bilder när de spelades Guitar Hero. Men jag vet ju några som knäppte fler ;)


Vi åt dessert och sen bar de iväg till Peter Nicklas bar. De var trevligt där men inte så mycket med folk som dansade. Satt mest ner och tjötade..
Skulle bli efterfest hos Sofie men det var ju några som bara busade så vi kom ju nästan inte iväg! haha.. Tyvärr hängde jag inte på en tråkmåns som jag är men jag var kall och trött, så jag gick hem. Blev lite fyllemat hemma. dvs lite potatisgratäng och vitlöksbaugette :P Ville sitta av ruset innan jag gick och la mig.
Sov helt själv i den stora gosiga sängen :) Hans stanna över hos en kompis och Alice var hos farmor.

Bakis som jag var hade jag glömt av att Alice skulle på kalas och de var ju inte så att Hans påminnde mig. Det var kära svärmor som ringde och undade när de var dags. Panik fick jag för jag ville minnas att devar vid 1 och just då var klockan 20 över 12. Ringde Hans i panik "Alice ska ju på kalas!, vilken tid!?" Hans var ju cool lugn och sa att de var 1 hon skulle vara där. Jag fick slå in paket och skriva på koret och bara spring in och slänga på mig kläder. Hans hämtade Alice hos farmor och så kom jag ner med presenten. Hon fick låna kläder av farmmor till kalaset, så hann dit nästan i tid.

Vi käkade lite räster när Hans kom hem. Jag hade ju inte ätit frukost men jag åt ju nattmat och de brukar jag inte göra.
En så länge har jag bara haft ett mål sedan jag vaknade. Känner mig inte direkt hungrig heller.
Passade på att spela lite guitar hero, för att Malin lämnade den här. Hans tyckte inte de var så kul först men innerst inne tror jag han gjorde de ;) Jag vill ju ha playstation3. var väl lite därför han sa som han sa. Men så ville han spela igen lite senare och då vann hann över mig varje gång. Jag bara önskade att jag bara gjorde mig till så han kunde vinna, haha!

Tack ännu en gång tjejer för en så rolig kväll!
puss o kram!!!

Tada

Okej här kommer bilderna!


Före

Efter

Det syns iaf att det är klippt ;) ca: 30cm klippets av.. Tanken var ca:20cm men jag tror vi missförstod lite där.. men va fan de är ju bara HÅR de växter ju ut ;p
Fått många posetiva komentarer från jobbet :D De är bara Hans som har rynkat på näsan. Han tycker jag var så himmla fin i mitt lång hår.
Det känns ändå rätt skönt!



Här har vi då mina fusk naglar :)

Så de var de.. nu ska jag sova

Godnatt!

Inte bara bloggen..

Nu har det gått en evighet igen sen jag skrev.. men de har inte hänt så mycket som jag viljat blogga om.. har mer eller mindre bara jobbat.
För ett par dagar sen/vecka? så gjorde jag om min blogg. Idag gjorde jag om mig ;) nej ingen plastik är utfört HAHA!
Jag var hos frissan idag och klippte mitt låååååånga fina hår. Jag har vvarit duktig och tagit före och efter bild, men tänkte inte lägga upp de nu ;) tänkte överraska jobbet och sen pojkvän ;) hihi, så jag ska lägga upp de ikväll :p

Igår fixade jag naglarna, jag klistrade på fusk naglar för jag ville ha fina snabbt. Tyckde de gick bra, men såg sen att de hade bivit luftbubblor så fixade de idag. När jag körde från frissan idag lyckade jag knäcka fusk tumnageln *grrr* så av med den och så får jag sätta på en ny.
Får slänga upp bilder på de med då ;)

Nu ska jag ta och städa lite.. Brudarna kommer ju på lördag!!

Gårdagens bus

Jag jobbade igår med Sanna och vi hade massa bus ;)
Trodde jag skulle åka direkt hem, men de ändrade Hans på väldigt fort. Det blev att jag hämtade dom hemma och så åkte vi en snabb sväng till Svärmor och vi fick i oss lite mat där med. Hans lilla syster va där med sin man så de blev att jag lämna Alice och Hans kvar och så åkte jag hem och gjorde iording mig för kvällen. Blev att jag ringde mamma innan jag stck in i duschen och snacka lite med henne.
Och jag tidsopitemist som jag är, trodde att jag skulle kunna duscha, sminka, föna håret, använda voylmmaster och locktången på knappt 40 min. Det händer ju inte. Men det trodde jag ju!
Fick lite extra tid på mig när Sanna ringde och sa att hon blev lite sen, eller jag missa hennes samtal men jag ringde upp henne..
Håret var ju inte helt torrt så de blev ju inga lockar direkt. och Jag hann byta kläder innan hon kom då jag tyckte inte jag var nöjd med de jag hade tänkt att ha på mig först.
Så åkte vi för att hämta upp Anki och Marie och dom tog god tid på sig att komma ;p
Ut i skogen bodde Cissi, hihi men himmla mysigt var de iaf ;)
Massa god mat och dessert.Trevliga människor, öl cider och vin fanns de. Sen blev de tävligar som spåra ut lie lätt efter ett tag men vi hade såååå KUL! :D Helt underbar kväll Cissi! TACK!!

och så lite blider från kvällen..

Tacos var de till middag men jag var lite sent framme med kameran så vi ser bara Marie äta ;)


Öl och Cider fanns de ju. Dom närmsta öppnade är mina ;)


Framför Marie står den väldigt goda deserten! och jag hade tagit mer om jag inte var så MÄTT!


Nej vi ska inte ut i skogen.. Cissi var våran lek ledare ;)


Sanna i fullgång med en av lekarna på Wii


Av nån anledning har jag bara fotat denna lek :p


Bara så att ni vet så sitter MARIE i soffan nu ;p
Här är JAG vrålade hon och sländes sig i soffan
Förutom Marie så är de Willys brudar i soffan med ;)

Sjukt kul kväll, tvärr hade jag inte några spännade bilder, dom står säkert Anki och Marie för ;)
Jag var mega trött och sov väldigt gott i min säng när jag kom hem :)

Tack alla för denna roliga kväll de får vi snart göra om igen ;p
Och Sanna nu jäklar är de snart helg igen och då blir de massa mer BUS!
Längtar redan!

cya laterz

RSS 2.0