Längtar

5 veckor kvar, sen är de semester!!
Första veckan åker vi till Åre, ska bli så spännade och skönt på samma gång.
Andra veckan är inte planderad, vilket kan vara skönt med, att ta de som de kommer.
Jag skulle vilja tigga till mig en vecka till semester, men de känns som jag bara ställer till de med besvär. Den veckan som jag vill ha semester på är den veckan som Alice ska börja i skolan, skulle vara kul om man fick hitta på nåt innan hon börjar, hon börjar ju på en torsdag. Stora flcikan nu, tänk va tiden går fort.
Hon går faktiskt på "semester" nu på fredag, det är hennes sista dag på dagis någonsin!
De första veckorna får hon vara hos farmor eller mormor och morfar. Sen går Hans på semester. Lite avundsjuk är man, men min tid kommer också ;)


Var ju ledig i helgen och det har varit hur gott som helst! även om det inte blev en helhelg på stranden som jag hade tänk.
Jag åkte med mamma och pappa till varberg i lördags och fick badat på en camping vid Tvååker (Eller i närheten av). Det var jätte gott att få bada och de var ganska fint där, de var inte så många som var på stranden. Jag har lite svårt för att vara på sandstrand, det är ju bokstavlingen sand över allt! Jag är väl mer eller mindre uppväxt att vara bland klipporna och de är bättre än sandstrand även om de är lite hårt att sitta på och ligga på så har jag i alla fall inte sand över allt.

Söndagen gick åt till at olja klart balkongmöblerna, så om några veckor kan även jag sitta och glassa på balkongen!
Det är i och för sig bara skönt att sitta där på morgonkvisten, då de är skugga, när solen kommer blir de alldeles för varmt tycker jag. Men när solen går ner kan man ju smyga ut igen ;)

Idag vet jag inte vad jag ska göra förutom att jobba på eftermiddagen.

Ha en underbar dag i solen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0